16 Ara 2020 #21 hasan9218 H Uzman Üye Katılım 16 May 2019 Mesajlar 222 Tepki puanı 11 Yaş 29 7 HİZMET YILI Hwid olayı hakkında resmi bir açıklama var mı acaaba ?
16 Ara 2020 Konuyu başlatan Yasaklandı #22 GameMafiax G Banlı Üye Katılım 11 Nis 2020 Mesajlar 616 Çözümler 11 Tepki puanı 26 Ödüller 2 Yaş 25 6 HİZMET YILI hasan9218' Alıntı: Hwid olayı hakkında resmi bir açıklama var mı acaaba ? Genişletmek için tıklayın ... hwid olayı yok şuan kimse banlanmıyor kardeşim . tehlikeli1075' Alıntı: kral adam burda paylaşacağına kendi sitesinde satışını yapar hem para kazanır bu yüzden paylaşan olmaz olsada fixlenir Genişletmek için tıklayın ... merak etme iyi insan çok parayı umursamayanlar var cankarakus' Alıntı: gelip gelmeyeceği hakkında pek bir fikrim yok gelse de fazla sürmeden ban atıyo pek uğraşıp kafa patlatmaya değeceğini düşünmüyorum görüşüm bu yönde Genişletmek için tıklayın ... kardeşim sezon sonu sc yi kullanmaya başladın galiba lazy sharp 6 ay boyunca ban atmadı wind sharpta sezon sonu temizliğine denk geldi
hasan9218' Alıntı: Hwid olayı hakkında resmi bir açıklama var mı acaaba ? Genişletmek için tıklayın ... hwid olayı yok şuan kimse banlanmıyor kardeşim . tehlikeli1075' Alıntı: kral adam burda paylaşacağına kendi sitesinde satışını yapar hem para kazanır bu yüzden paylaşan olmaz olsada fixlenir Genişletmek için tıklayın ... merak etme iyi insan çok parayı umursamayanlar var cankarakus' Alıntı: gelip gelmeyeceği hakkında pek bir fikrim yok gelse de fazla sürmeden ban atıyo pek uğraşıp kafa patlatmaya değeceğini düşünmüyorum görüşüm bu yönde Genişletmek için tıklayın ... kardeşim sezon sonu sc yi kullanmaya başladın galiba lazy sharp 6 ay boyunca ban atmadı wind sharpta sezon sonu temizliğine denk geldi
16 Ara 2020 #23 tehlikeli1075 T Süper Üye Katılım 13 Ağu 2016 Mesajlar 600 Tepki puanı 79 Ödüller 7 9 HİZMET YILI tehlikeli1075' Alıntı: kral adam burda paylaşacağına kendi sitesinde satışını yapar hem para kazanır bu yüzden paylaşan olmaz olsada fixlenir Genişletmek için tıklayın ... merak etme iyi insan çok parayı umursamayanlar var şu zamanda öyle biri çıkmaz
tehlikeli1075' Alıntı: kral adam burda paylaşacağına kendi sitesinde satışını yapar hem para kazanır bu yüzden paylaşan olmaz olsada fixlenir Genişletmek için tıklayın ... merak etme iyi insan çok parayı umursamayanlar var şu zamanda öyle biri çıkmaz
16 Ara 2020 #24 kalpazan288 Uzman Üye Katılım 27 Nis 2019 Mesajlar 208 Çözümler 1 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 34 7 HİZMET YILI zengin olan aylık 100 liraya sc alır oynar
16 Ara 2020 Konuyu başlatan Yasaklandı #25 GameMafiax G Banlı Üye Katılım 11 Nis 2020 Mesajlar 616 Çözümler 11 Tepki puanı 26 Ödüller 2 Yaş 25 6 HİZMET YILI kalpazan288' Alıntı: zengin olan aylık 100 liraya sc alır oynar Genişletmek için tıklayın ... git al o zaman biz zengin değiliz konu kapanmıştır. burda ne işin var ?
kalpazan288' Alıntı: zengin olan aylık 100 liraya sc alır oynar Genişletmek için tıklayın ... git al o zaman biz zengin değiliz konu kapanmıştır. burda ne işin var ?
16 Ara 2020 #26 sofuutku Süper Üye Katılım 10 Kas 2017 Mesajlar 771 Çözümler 2 Tepki puanı 57 Ödüller 8 Yaş 27 8 HİZMET YILI Private scriptler var hala dikkatli kullanımda ban yemeden güzel oynadığın biraz pahalı ama parası olan alıp oynayabilir çok rahat kalpazan288' Alıntı: zengin olan aylık 100 liraya sc alır oynar Genişletmek için tıklayın ... 100 tl ban atmayan varsa özelden yazda alıyım ben 400 tl veriyordum aylığına alıp oynuyordum
Private scriptler var hala dikkatli kullanımda ban yemeden güzel oynadığın biraz pahalı ama parası olan alıp oynayabilir çok rahat kalpazan288' Alıntı: zengin olan aylık 100 liraya sc alır oynar Genişletmek için tıklayın ... 100 tl ban atmayan varsa özelden yazda alıyım ben 400 tl veriyordum aylığına alıp oynuyordum
16 Ara 2020 Konuyu başlatan Yasaklandı #27 GameMafiax G Banlı Üye Katılım 11 Nis 2020 Mesajlar 616 Çözümler 11 Tepki puanı 26 Ödüller 2 Yaş 25 6 HİZMET YILI sofuutku' Alıntı: Private scriptler var hala dikkatli kullanımda ban yemeden güzel oynadığın biraz pahalı ama parası olan alıp oynayabilir çok rahat 100 tl ban atmayan varsa özelden yazda alıyım ben 400 tl veriyordum aylığına alıp oynuyordum Genişletmek için tıklayın ... yazdım özelden
sofuutku' Alıntı: Private scriptler var hala dikkatli kullanımda ban yemeden güzel oynadığın biraz pahalı ama parası olan alıp oynayabilir çok rahat 100 tl ban atmayan varsa özelden yazda alıyım ben 400 tl veriyordum aylığına alıp oynuyordum Genişletmek için tıklayın ... yazdım özelden
16 Ara 2020 #28 RebelliouSS Süper Üye Katılım 6 Nis 2019 Mesajlar 1,002 Çözümler 9 Tepki puanı 64 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Dostum bir arkadaş kendi scriptini paylaşıyordu galiba araştır istersen
16 Ara 2020 #29 kalpazan288 Uzman Üye Katılım 27 Nis 2019 Mesajlar 208 Çözümler 1 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 34 7 HİZMET YILI GameMafiax' Alıntı: git al o zaman biz zengin değiliz konu kapanmıştır. burda ne işin var ? Genişletmek için tıklayın ... almadığımı nerden biliyon ? üstelik sadece bu site sadece lol oynayanların sitesi değil. sofuutku' Alıntı: Private scriptler var hala dikkatli kullanımda ban yemeden güzel oynadığın biraz pahalı ama parası olan alıp oynayabilir çok rahat 100 tl ban atmayan varsa özelden yazda alıyım ben 400 tl veriyordum aylığına alıp oynuyordum Genişletmek için tıklayın ... özelden yaz knka sana söyleyim 80 tl hatta
GameMafiax' Alıntı: git al o zaman biz zengin değiliz konu kapanmıştır. burda ne işin var ? Genişletmek için tıklayın ... almadığımı nerden biliyon ? üstelik sadece bu site sadece lol oynayanların sitesi değil. sofuutku' Alıntı: Private scriptler var hala dikkatli kullanımda ban yemeden güzel oynadığın biraz pahalı ama parası olan alıp oynayabilir çok rahat 100 tl ban atmayan varsa özelden yazda alıyım ben 400 tl veriyordum aylığına alıp oynuyordum Genişletmek için tıklayın ... özelden yaz knka sana söyleyim 80 tl hatta
16 Ara 2020 Konuyu başlatan Yasaklandı #30 GameMafiax G Banlı Üye Katılım 11 Nis 2020 Mesajlar 616 Çözümler 11 Tepki puanı 26 Ödüller 2 Yaş 25 6 HİZMET YILI kalpazan288' Alıntı: almadığımı nerden biliyon ? üstelik sadece bu site sadece lol oynayanların sitesi değil. özelden yaz knka sana söyleyim 80 tl hatta Genişletmek için tıklayın ... kardeşim bedavaya konmuşsun işte diğer hilelerin paralı olanı yokmu ne boş yaptın ?
kalpazan288' Alıntı: almadığımı nerden biliyon ? üstelik sadece bu site sadece lol oynayanların sitesi değil. özelden yaz knka sana söyleyim 80 tl hatta Genişletmek için tıklayın ... kardeşim bedavaya konmuşsun işte diğer hilelerin paralı olanı yokmu ne boş yaptın ?
17 Ara 2020 #31 kalpazan288 Uzman Üye Katılım 27 Nis 2019 Mesajlar 208 Çözümler 1 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 34 7 HİZMET YILI GameMafiax' Alıntı: kardeşim bedavaya konmuşsun işte diğer hilelerin paralı olanı yokmu ne boş yaptın ? Genişletmek için tıklayın ... parası olan konuşur hacı bu iş böyle
GameMafiax' Alıntı: kardeşim bedavaya konmuşsun işte diğer hilelerin paralı olanı yokmu ne boş yaptın ? Genişletmek için tıklayın ... parası olan konuşur hacı bu iş böyle