hwid olayı yokHwid olayı hakkında resmi bir açıklama var mı acaaba ?
merak etme iyi insan çok parayı umursamayanlar varkral adam burda paylaşacağına kendi sitesinde satışını yapar hem para kazanır bu yüzden paylaşan olmaz olsada fixlenir
kardeşim sezon sonu sc yi kullanmaya başladın galiba lazy sharp 6 ay boyunca ban atmadı wind sharpta sezon sonu temizliğine denk geldigelip gelmeyeceği hakkında pek bir fikrim yok gelse de fazla sürmeden ban atıyo pek uğraşıp kafa patlatmaya değeceğini düşünmüyorum görüşüm bu yönde
merak etme iyi insan çok parayı umursamayanlar vartehlikeli1075' Alıntı:
kral adam burda paylaşacağına kendi sitesinde satışını yapar hem para kazanır bu yüzden paylaşan olmaz olsada fixlenir
git al o zaman biz zengin değiliz konu kapanmıştır. burda ne işin var ?zengin olan aylık 100 liraya sc alır oynar
100 tl ban atmayan varsa özelden yazda alıyım ben 400 tl veriyordum aylığına alıp oynuyordumzengin olan aylık 100 liraya sc alır oynar
yazdım özeldenPrivate scriptler var hala dikkatli kullanımda ban yemeden güzel oynadığın biraz pahalı ama parası olan alıp oynayabilir çok rahat
100 tl ban atmayan varsa özelden yazda alıyım ben 400 tl veriyordum aylığına alıp oynuyordum
almadığımı nerden biliyon ? üstelik sadece bu site sadece lol oynayanların sitesi değil.git al o zaman biz zengin değiliz konu kapanmıştır. burda ne işin var ?
özelden yaz knka sana söyleyim 80 tl hattaPrivate scriptler var hala dikkatli kullanımda ban yemeden güzel oynadığın biraz pahalı ama parası olan alıp oynayabilir çok rahat
100 tl ban atmayan varsa özelden yazda alıyım ben 400 tl veriyordum aylığına alıp oynuyordum
kardeşim bedavaya konmuşsun işte diğer hilelerin paralı olanı yokmu ne boş yaptın ?almadığımı nerden biliyon ? üstelik sadece bu site sadece lol oynayanların sitesi değil.
özelden yaz knka sana söyleyim 80 tl hatta
parası olan konuşur hacı bu iş böylekardeşim bedavaya konmuşsun işte diğer hilelerin paralı olanı yokmu ne boş yaptın ?