Snapchat herkese açık hesap açmak

Yusufy
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostlar 1 haftadır kafayı yedim herkese açık hesap açamıyorum snapchat ile profil kısmına tıkladığımda herkese açık hesaba geç diye bir şey çıkmıyor ve ayarlarda hiçbir yerde yok kalktı mı yoksa bende mi bir sorun var çözemedim konu hakkında bilgisi olan var mı ? Cihaz ip 12pro son ios sürümü kullanıyorum

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
profilin +18 olması gerek açıldığının üzerinden 24saat geçmesi gerek
örnek video

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yanlışım yoksa 18 yaşını doldurmuş veya daha büyük olmalısın, hesap 1 haftadan fazla açık ve kullanılmış olmalı, e-posta ve tel. no koy, gizlilik ayarlarını "herkes" veya "arkadaşların arkadaşlarıda" yap gelir eğer gelmezse snapchat business da hesabınla oturum aç ve profil aç uygulamayı nolur nolmaz sil bida yükle eğer hala olmazsa bilet gönder

Yusufy
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yanlışım yoksa 18 yaşını doldurmuş veya daha büyük olmalısın, hesap 1 haftadan fazla açık ve kullanılmış olmalı, e-posta ve tel. no koy, gizlilik ayarlarını "herkes" veya "arkadaşların arkadaşlarıda" yap gelir eğer gelmezse snapchat business da hesabınla oturum aç ve profil aç uygulamayı nolur nolmaz sil bida yükle eğer hala olmazsa bilet gönder
Deneyeceğim sağolasın bilgiler için