Herkese Günaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Günaydınlar dostlar,

Hadi bugün hayal ve hedeflerimizden, ileride neler yapmak nasıl biri olmak istediğimizden bahsedelim.
Ben başlayayım 20 yaşındayım ve 30 yaşıma gelmeden ilk 1milyon TL mi kazanmak istiyorum ve dünya da ayak basmadığım şehir köy kasaba orman kalmasın istiyorum ^^

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Günaydınlar, 24 yaşındayım 2. üniversitemi Makina Mühendisliği okuyorum. 30 yaşıma gelmeden temel kişisel gelişimimi tamamlamak istiyorum. 30 yaşından sonra temellerin üstüne yavaş yavaş katlarımı çıkmayı hedefliyorum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
24 yaşındayım mühendisim bundan önce ki neredeyse tüm hayatımı bir kıza adadım ama tüm emeklerim çabalarım yıllarım onun bir cümlesi ile çöpe gitti. O günden beri hiç bir şeyin benim için bir önemi kalmadı. Uzun bir süre düşünme fırsatım oldu hayata dair yaşadıklarıma dair ne yapmam gerektiğine dair ve bu hayatta ki her şeyin gelip geçici olduğuna, insanın ömrününse 100 yıl yaşasa dahi çok kısa olduğuna karar verdim. Bu kısa ömürde aa ben şunuda yapmadım demek istemiyorum artık bir kere yaşayacağım bir kere öleceğim. Ölmeden önce her şeyi yapabilmek ve öldükten sonrada yaşayabilmek istiyorum insanların hafızalarında çünkü insan son nefesini verdiğinde ölmez onu tanıyan kimse kalmadığında ölür. O yüzden deriz ya Atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor diye. Ölmeden önce ticarete girip risk alıp para kazanmak istiyorum ve kazandığım bu parayla insanların kalbine dokunmak istiyorum aç olanlara ekmek susuz olanlara su olmak istiyorum ve bu yolda ilk bir kaç adımı başarı ile tamamladım diyebilririm. Allah devamını nasip eder inşAllah

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
24 yaşındayım mühendisim bundan önce ki neredeyse tüm hayatımı bir kıza adadım ama tüm emeklerim çabalarım yıllarım onun bir cümlesi ile çöpe gitti. O günden beri hiç bir şeyin benim için bir önemi kalmadı. Uzun bir süre düşünme fırsatım oldu hayata dair yaşadıklarıma dair ne yapmam gerektiğine dair ve bu hayatta ki her şeyin gelip geçici olduğuna, insanın ömrününse 100 yıl yaşasa dahi çok kısa olduğuna karar verdim. Bu kısa ömürde aa ben şunuda yapmadım demek istemiyorum artık bir kere yaşayacağım bir kere öleceğim. Ölmeden önce her şeyi yapabilmek ve öldükten sonrada yaşayabilmek istiyorum insanların hafızalarında çünkü insan son nefesini verdiğinde ölmez onu tanıyan kimse kalmadığında ölür. O yüzden deriz ya Atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor diye. Ölmeden önce ticarete girip risk alıp para kazanmak istiyorum ve kazandığım bu parayla insanların kalbine dokunmak istiyorum aç olanlara ekmek susuz olanlara su olmak istiyorum ve bu yolda ilk bir kaç adımı başarı ile tamamladım diyebilririm. Allah devamını nasip eder inşAllah
En çokta kendini adadığın kişiye herşeyin sonunda değmediğini farkettiğinde canın yanıyor dostum.Umarım istediğin herşeyi elde edebilirsin ^^

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
En çokta kendini adadığın kişiye herşeyin sonunda değmediğini farkettiğinde canın yanıyor dostum.Umarım istediğin herşeyi elde edebilirsin ^^
Ya o kadar çok fedarklık yaptım ki yıllar boyu gerçekten dediğin gibi boşunaymış yani ama artık değil üzülmek hiç bir şey hissetmiyorum çünkü kafa olarak çok değiştim gerçekten

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
24 yasındayım 35 yasına geldiğimde ACCA sertifikamı alıp dünyada üzerindeki herhangi bir zengin şirkette mali danışmanlık yapmak istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aga para ya şu durumda tek hayalim para çok para birsürü para kocaman kocaman para var hayalimde.s

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kendi eğitimim için daha çok çalışıp dil eğitimi aldiktan sonra dünyayı gezerek çevirmenlik yapmak istiyorum para her zaman kazanılır önemli olan eğitimli oturmasını kalmasını bilen adam gibi adam olmak

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle Günaydın Ülkeme Yararlı Bir İnsan Olmak İstiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Günaydınn. 23 yaşındayım , hayalimdeki bölümü okuyorum. Gemi makineleri işletme mühendisliği, ilerideki 10 yıl içerisinde baş mühendis ünvanına ulaşmak en büyük hedefim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yurtdışına çıkmak istiyorum, hayallerimiz bile düşük oldu artık

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Günaydınlar
Post automatically merged:

yurtdışına çıkmak istiyorum, hayallerimiz bile düşük oldu artık
Yurt dışı zor kanka virüs falanda var ya bence gitme zaten 2020 de de oraya gidilmez bu şartlarda ama yinede sen bilrisin

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
21 yaşındayım ilerde elektrik elektronik mühendisi olmak istiyorum okuduğum okul itibariyle :D

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Günaydın Dostum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
milli değerlerimize yakışır ve ailemin benden istediği gibi biri olmak

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
tünaydın yaşım 22 elektrik elektronik mühendisi olma yolundayım ve dil öğrenip ülkeleri gezmek hedeflerimden birisidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...