Herkese Günaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kendi eğitimim için daha çok çalışıp dil eğitimi aldiktan sonra dünyayı gezerek çevirmenlik yapmak istiyorum para her zaman kazanılır önemli olan eğitimli oturmasını kalmasını bilen adam gibi adam olmak
Kesinlikle haklısın dostum nerede nasıl davranması gerektiğini bilen saygılı insanlar olmak öncelik ^^

꧁༺๖ۣۜTQ✬Long༻꧂
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
I'm 26 years old and I always want to be able to earn a lot of money to take care of my family and myself :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
günaydın sanada güzel bir işim olup tek başıma rahat ve sakin bir hayat yaşamak istiyorum

hacking center
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
24 yaşındayım mühendisim bundan önce ki neredeyse tüm hayatımı bir kıza adadım ama tüm emeklerim çabalarım yıllarım onun bir cümlesi ile çöpe gitti. O günden beri hiç bir şeyin benim için bir önemi kalmadı. Uzun bir süre düşünme fırsatım oldu hayata dair yaşadıklarıma dair ne yapmam gerektiğine dair ve bu hayatta ki her şeyin gelip geçici olduğuna, insanın ömrününse 100 yıl yaşasa dahi çok kısa olduğuna karar verdim. Bu kısa ömürde aa ben şunuda yapmadım demek istemiyorum artık bir kere yaşayacağım bir kere öleceğim. Ölmeden önce her şeyi yapabilmek ve öldükten sonrada yaşayabilmek istiyorum insanların hafızalarında çünkü insan son nefesini verdiğinde ölmez onu tanıyan kimse kalmadığında ölür. O yüzden deriz ya Atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor diye. Ölmeden önce ticarete girip risk alıp para kazanmak istiyorum ve kazandığım bu parayla insanların kalbine dokunmak istiyorum aç olanlara ekmek susuz olanlara su olmak istiyorum ve bu yolda ilk bir kaç adımı başarı ile tamamladım diyebilririm. Allah devamını nasip eder inşAllah
100 yıl yaşayıp ne yapacağız baya bişey yapcağa benziyorsun

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Selamlar ben üniversite bittikten sonra direkt iş hayaline atılmaktansa ilk önce Türkiyenin belirli yerlerini ardından da Finlandiyaya gitmek istiyorum mümkünse yurt dışında yaşamak Dil bölümü öğrencisiyim akıcı bir şekilde konuşabiliyorum umarım hayallerimiz gerçek olur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
güzel bi iş güzel bi eş bide sıcak par ohh baska ne isterm

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
günahlarımdan arınıp hayata daha huzurlu bakmak istiyorum

Üye
5 HİZMET YILI
Kendi işimin patronu olmak istiyorum ve rusya ukrayna abd almanya gibi ülkeleri gezmek istiyorum

Üye
5 HİZMET YILI
Merhabalar,
21 yaşındayım, Yazılım Mühendisligi ögrencisiyim. İleride Mobil ve oyun geliştiriciliği üzerinde uzman olmak istiyorum

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
24 yaşındayım 18 yaşında liseden mezun olduktan sonra kendi bilgisayar dükkanımı kurdum ve şuanda 3 farklı şehirde 7 farklı şubem var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...