League of Legends
Onaylı Üye
Guten Morgen 
Kesinlikle haklısın dostum nerede nasıl davranması gerektiğini bilen saygılı insanlar olmak öncelik ^^Kendi eğitimim için daha çok çalışıp dil eğitimi aldiktan sonra dünyayı gezerek çevirmenlik yapmak istiyorum para her zaman kazanılır önemli olan eğitimli oturmasını kalmasını bilen adam gibi adam olmak
In this age money is everything Unfortunately dudeI'm 26 years old and I always want to be able to earn a lot of money to take care of my family and myself![]()
100 yıl yaşayıp ne yapacağız baya bişey yapcağa benziyorsun24 yaşındayım mühendisim bundan önce ki neredeyse tüm hayatımı bir kıza adadım ama tüm emeklerim çabalarım yıllarım onun bir cümlesi ile çöpe gitti. O günden beri hiç bir şeyin benim için bir önemi kalmadı. Uzun bir süre düşünme fırsatım oldu hayata dair yaşadıklarıma dair ne yapmam gerektiğine dair ve bu hayatta ki her şeyin gelip geçici olduğuna, insanın ömrününse 100 yıl yaşasa dahi çok kısa olduğuna karar verdim. Bu kısa ömürde aa ben şunuda yapmadım demek istemiyorum artık bir kere yaşayacağım bir kere öleceğim. Ölmeden önce her şeyi yapabilmek ve öldükten sonrada yaşayabilmek istiyorum insanların hafızalarında çünkü insan son nefesini verdiğinde ölmez onu tanıyan kimse kalmadığında ölür. O yüzden deriz ya Atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor diye. Ölmeden önce ticarete girip risk alıp para kazanmak istiyorum ve kazandığım bu parayla insanların kalbine dokunmak istiyorum aç olanlara ekmek susuz olanlara su olmak istiyorum ve bu yolda ilk bir kaç adımı başarı ile tamamladım diyebilririm. Allah devamını nasip eder inşAllah