Süper Üye
3 kişi lazım kanka hileli rüya takımı kurucagımız oyunu ağlatıcagımız gelecek varmı isim BOZKURT_034 ekleyin
Gelebilirim Stralejim Güzel taktikli oyuncu arıyorsan kankam Belli etmem Sizde de bu özellik varsa neden olmasın3 kişi lazım kanka hileli rüya takımı kurucagımız oyunu ağlatıcagımız gelecek varmı isim BOZKURT_034 ekleyin
Gel kardeşim ayıpsın herkese açık ekle oyundayım bitince girerizGelebilirim Stralejim Güzel taktikli oyuncu arıyorsan kankam Belli etmem Sizde de bu özellik varsa neden olmasın![]()
Kardeş 300 mesaj atıp hile için bu arada durma Yavaş yavaş yardım ederek kazan lütfen.seçkin olamadık ki arkadaş 300 mesaj yaz dolması ne kadar zaman alır sizde nasıl oldu ?
200 yorum at kanka sonra bana ulaş girerizseçkin üye olduğum an sizleyim dost
Hocam şuanda telofondayim müsait olduğumda PC geçerim sabahlariz .)G
Gel kardeşim ayıpsın herkese açık ekle oyundayım bitince gireriz
Gel kanka sıkıntı yokekliyorum atalım hile yok ama her el 15 20 vuruyorum hilesiz
Inşallah kardeşimhileyi çalıştırabildiğimiz zaman dahil olmak isteriz =)
Özellikler uğraşmıyorum öyle yapsam 3 yıldır üyeyim 300 değil 3 milyon msj yazardım şuan sıkıldım o yüzden bu konuya atladım covid 19 malum can sıkıntısıKardeş 300 mesaj atıp hile için bu arada durma Yavaş yavaş yardım ederek kazan lütfen.![]()