bu hatayı bende yaşadım fakat bir türlü çözememiştim zamanla tekrar denediğimde düzelmiştdi kendiliğinden sistemsel bir hata olabilir bencearkdaşlar bir türlü yapmadım hep boyle diyip duruyo lütfen yardım gogle ayarlarına fln nasıl giricem
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kapalı 2 adımlı doğrulama2 adımlı dogrulama açmışsın onu yapamazsan geçmiş olsun diyem
nasıl kapatıcam onu biliyormusunonun ile alakası yok gmaile birisi 2 adımlı açmış
reis ben tıpkı giriyorum kodu ama yanlış diyorBunu önceki konuda anlatmıştım google hesaba farklı ipden giriş yapıldığını anlayınca google hesabına özgü olan kodu girmeni istiyor.Sana resimli ayrıntılı bir şekilde anlattım Buyrun:
Like atarsan sevinirim uğraştım
Not:Bu arada benim telefonumun dili İngilizce olduğu için yazılar İngilizce zaten butonların yeri değişiklik göstermiyor görseldeki gibi yapabilirsin
2 tane kod var her ikisini de denedin mi?reis ben tıpkı giriyorum kodu ama yanlış diyor
evet 2 sinede yanlış diyor anlamadım2 tane kod var her ikisini de denedin mi?
Çok tuhaf bende de olmuştu yapmıştım yanlış demesinin sebebini anlayamadım.evet 2 sinede yanlış diyor anlamadım
100 kere denedim yanlış diyorÇok tuhaf bende de olmuştu yapmıştım yanlış demesinin sebebini anlayamadım
Peki pubg lite hesabına girdiğin google hesabıyla telefonundaki google hesabının aynı olduğuna emin misin?100 kere denedim yanlış diyor
kesinlikle eminimPeki pbg lite hesabına girdiğin google hesabıyla telefonundaki google hesabının aynı olduğuna emin misin?