Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hesabıma girmiyorum arkadaşlar kayıtlı mail in de şifre sini vs bilmiyorum aklımda bi tek kullanıcı adı var yardımcı olabilrmsiniz yada eğer yapabiliyorsak direk hesabı kapatalım
hesaba kayıtlı teelfon numarası yok sadece mail var oun da şifresini bilmiyorum onun haricinde hesaba dair bir bilgi yok elimde yapabilecek arkadaşlar varsa acil yardıma ihityacım var arkadaşlar
bii şekilde çözülmöesi gerek en kötü hesabı direk kapatalım
İnstagram destek ekibine mail göndereceksin onlar da senden yeni çekilmiş bir fotoğrafını, tc kimlik numaranı ve cep telefon numaranı isteyecekler. Bunları mail yolu ile onlara göndereceksin. Ortalama 3-7 gün içinde sana dönüş yapıp hesabını teslim ediyorlar.
Mail attığında gün içerisinde geri dönüş yapıyorlar sana TC kimlik Ehliyet veya Öğrenci kartınla kimliğini doğrulama yaptıktan sonra geri alabiliyorsun.
If you registered your phone number saying that I forgot my password, I think you will get it and if you can't take a look at YouTube to see if you can solve your problem, if not, you will also have to create another account.