Hesap kalıntıları silme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Daha önce csgo'da vac yemiştim free hesapta. Premium hesapta oynarken birden vac yedim ve açıklama şuydu: Oyun sunucusu sadece daha önce ceza almamış hesaplara izin verdiği için atıldınız. Premium hesaba geçmeden önce steamwiper kullanarak girmiştim. Kısacası vac yedim. Şimdi yeni bir premium hesap alıcağım. Bu vac hatası o hesabımada geçermi lütfen yardım edin..

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum bende VAC yemiştim diğer hesabıma girebiliyorum, şuana denk hiç bir sıkıntı olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum bende VAC yemiştim diğer hesabıma girebiliyorum, şuana denk hiç bir sıkıntı olmadı.
bu benim başıma 2 kere geldiği için pcye format attım dün akşam ama şimdi vaclı hesaba girdim. sorun olurmu diye korkuyorum.
bu arada yorumun için teşekkür ederim

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Dikkatli ol yine de sen

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Büyük İhtimalle Olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar teşekkür ederim. biraz önce format attım ve içim rahat teşekkür ederim :) #KONU ÇÖZÜLDÜ#

gothboiclique
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Steam sağ tıkla > dosya konumunu aç > userdata kısmı var burdaki herşeyi siliyorsun
Bunu bi hesapta hileli bi hesapta hilesiz oynayacakken de yapabilirsin (hesaptan hesapa geçerken userdata'yı sil)

geçmiş olsun :D

hwid ban dır silip geri yüklemek falan hikaye (bu işi bildiğim için söylüyorum :D)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aklıma gelmemişti fakat bu 2 kez olunca format attım :)
Post automatically merged:

Steam sağ tıkla > dosya konumunu aç > userdata kısmı var burdaki herşeyi siliyorsun
Bunu bi hesapta hileli bi hesapta hilesiz oynayacakken de yapabilirsin (hesaptan hesapa geçerken userdata'yı sil)

geçmiş olsun :D

hwid ban dır silip geri yüklemek falan hikaye (bu işi bildiğim için söylüyorum :D)
hwid ban hakkında hiçbir şey bilmiyorum format atınca geçen birşeymi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...