Çözüldü Hesap nasıl çalınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
PUBG, VALORANT, hesap çalma varmıdır? varsa nasıl çalınır?

Çözüm
aga bak bu çalma deil bir taktik diyim şimdi 2 tane adam buluyon biri x olsun sen x den hesap alcan biride a olsun sen a ya hesap satcan çok basit gidiyon x e diyonki hesabın fotolarını at diyon o sana atıyo ardından a ya atıyon fotoları a iban istiyene kadar x i idare et a kişisi iban isteyince x den ibanı alıyon a ya atıyon a parayı ibana atıyo sonra dökümanı alıyon engel atıyon x e dökümanı atıyon o sana hesabı verince engel atıyon bunu telegram gibi uygulamalardan yaparsan iyi olur telegramda numara gizleme var onu secerek yapcan telegramda ben böyle yaptım 2 tane aldım daylen bendeler bunu yapınca bırak birbirini yesinler a ile x :)
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aga bak bu çalma deil bir taktik diyim şimdi 2 tane adam buluyon biri x olsun sen x den hesap alcan biride a olsun sen a ya hesap satcan çok basit gidiyon x e diyonki hesabın fotolarını at diyon o sana atıyo ardından a ya atıyon fotoları a iban istiyene kadar x i idare et a kişisi iban isteyince x den ibanı alıyon a ya atıyon a parayı ibana atıyo sonra dökümanı alıyon engel atıyon x e dökümanı atıyon o sana hesabı verince engel atıyon bunu telegram gibi uygulamalardan yaparsan iyi olur telegramda numara gizleme var onu secerek yapcan telegramda ben böyle yaptım 2 tane aldım daylen bendeler bunu yapınca bırak birbirini yesinler a ile x :)

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bir program yardımıyla doğrudan hesabı çalamazsın tabiki.

1- Keylogger, bildiğin üzere bilgisayara yazılan tüm kelimeleri sana gösterir, bu şekilde doğrudan hesabı çalabilirsin. Tek ihtiyacın olan keylogger programı ya da RAT.
En basit taktik şudur, xxxxx.mp4.exe 'yi telegram/discord gibi ortamlarda paylaş. Dikkatli olmazlarsa açarlar ve virüs bulaşır. Bir YouTube kanalı açıp önce yabancıların hilelerini kendi hilenmiş gibi gösterip ücretsiz olarak dağıtabilirsin. En sonunda bir videona virüs koyarsın.

2- Sana hesap satıcam, VP çekilişi kazandın, skinli hesapları takas edelim. vs. vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...