Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aga bak bu çalma deil bir taktik diyim şimdi 2 tane adam buluyon biri x olsun sen x den hesap alcan biride a olsun sen a ya hesap satcan çok basit gidiyon x e diyonki hesabın fotolarını at diyon o sana atıyo ardından a ya atıyon fotoları a iban istiyene kadar x i idare et a kişisi iban isteyince x den ibanı alıyon a ya atıyon a parayı ibana atıyo sonra dökümanı alıyon engel atıyon x e dökümanı atıyon o sana hesabı verince engel atıyon bunu telegram gibi uygulamalardan yaparsan iyi olur telegramda numara gizleme var onu secerek yapcan telegramda ben böyle yaptım 2 tane aldım daylen bendeler bunu yapınca bırak birbirini yesinler a ile x
aga bak bu çalma deil bir taktik diyim şimdi 2 tane adam buluyon biri x olsun sen x den hesap alcan biride a olsun sen a ya hesap satcan çok basit gidiyon x e diyonki hesabın fotolarını at diyon o sana atıyo ardından a ya atıyon fotoları a iban istiyene kadar x i idare et a kişisi iban isteyince x den ibanı alıyon a ya atıyon a parayı ibana atıyo sonra dökümanı alıyon engel atıyon x e dökümanı atıyon o sana hesabı verince engel atıyon bunu telegram gibi uygulamalardan yaparsan iyi olur telegramda numara gizleme var onu secerek yapcan telegramda ben böyle yaptım 2 tane aldım daylen bendeler bunu yapınca bırak birbirini yesinler a ile x
Bir program yardımıyla doğrudan hesabı çalamazsın tabiki.
1- Keylogger, bildiğin üzere bilgisayara yazılan tüm kelimeleri sana gösterir, bu şekilde doğrudan hesabı çalabilirsin. Tek ihtiyacın olan keylogger programı ya da RAT.
En basit taktik şudur, xxxxx.mp4.exe 'yi telegram/discord gibi ortamlarda paylaş. Dikkatli olmazlarsa açarlar ve virüs bulaşır. Bir YouTube kanalı açıp önce yabancıların hilelerini kendi hilenmiş gibi gösterip ücretsiz olarak dağıtabilirsin. En sonunda bir videona virüs koyarsın.
2- Sana hesap satıcam, VP çekilişi kazandın, skinli hesapları takas edelim. vs. vs.