Hey, laptopun var ve 4:3 olmuyor mu? TIKLA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Heey selam, ben faruk. Bu gün gaming laptopunuz veya herhangi bir laptopunuz var ve 4:3 olmuyor kesin, ilk öncelikle şöyle nvidia ekran kartı olanlara göstereyim;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Fotoğrafta göründüğü üzere hiç bir ekran ile alakalı hiç bir panel yok, bu çözüm önceden aklıma geldi fakat denemedim, cahillik etmişim. İlk önce dizüstü ekranınıza bakıyorsunuz, baktınız mı? benim ki amd radeon. Bu bilgiyi öğrenmemiz çok güzel oldu, şimdi ise şöyle yapıyoruz (amd için) ;

Verdiğim link'e gidiyosun;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Burdan laptopun kaç bit ise oraya fırlıyosun, tıklıyosun ve indiriyosun.

İndirdin mi? çok güzeeel, şimdi indirdiğin catalyst control center' i hiç korkmadan kuruyosun, merak etme dostum, kendi bilgisayarımda denediğim için sana burada anlatıyorum, güvenin tam olsun, yaptın mı? helal sana be! şimdi setup'tan adam akıllı kurulumu yapıyosun (driveri kurduğu için flash bellek takıp çıkartır gibi sesler gelirse korkma sakın güzel dostum, driverini kuruyor.) Kurdun değil mi? helal sana be çok başarılısın! Şimdi, muhtemelen sağ küçük alt kutucuk'ta yerini alacak, tıklayıp açıyosun, hah geldi mi? gelmiş, çok güzel. ordan ekranlara geliyosun, ordan 3 tane seçenek var, birinde ortalama, diğeri ise tam ekrana ölçeklendir olacak, hemen tıklıyosun ona güzel kardeşim benim, hop tıkladın mı? tamamdııır, uygula diyosun. Ardından gir csgo'na 4:3 çatara patara kır kill rekorlarını güzel dostum benim, iyi günler. (Eğer istek gelirse intel içinde paylaşırım, onu da denedim rahat olun.)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilgi, içerik, anlatım 10 numara olmuş eline sağlık yüzümde tebessümle okudum paylaşımını :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
eyw knk alllah razı olsun senden

Hayat Kısa Dişlerin Varken Gülümse
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Kaydedildi eyw baskan

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
teşşekür ederiz reis lazım olursa kullanırım eyw

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
güzel yararlı bir konu olmuş dostum ellerine sağlık

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Teşekkür ederim kendi pcm valoranttan ban yemişti laptopumdan oynuyodum çok işe yaradı

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yararlı konu olmuş problem yaşanlar için güzel anlatımlı bilgi ellerine sağlık dostum

Üye
5 HİZMET YILI
Windows ta Yok Diye Biliyorum Ama cs go Valorant Gibi Oyunlarda 4:3 Özelliği Bulunuyor

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bu kadar uğraşmak istemeyenler için nette aratırsnız bir uygulama var indirip açıp ekran boyutunu seçerek kolayca yapabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kankam çok sağol senin sayende oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...