Hiç kabus gördünüz mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mistake is a path
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bilmiyorum sizde de oldu mu son zamanlarda çok kabus görmeye başladım. Geceleri uyurken nefes nefese kalmış , terlemiş bir şekilde kalkıyorum ve rüya mı diyim kabus mu hatırladığım çok küçük ve sınırlı şeyler var. Elimi kolumu oynatamıyordum , siyah bir cisim beni boğmaya falan çalışıyordu , nefes alamıyordum adeta. Sizde böyle bişey yaşadınız mı?
I did, I already wake up but my body seem still sleeping. Try to get enough rest, drink enough water. Don't late sleep. You be fine

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
popom açıkta kalmış biraz soğuk olduğu için zenci görmüştüm çok kötü bir kabustu kalktığımda panik geçirmiştim iyi ki siyahi abim işe girişmeden kalkmışım

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ben hiç öyle karabasanlı kabuslar görmedim ama ruh gibi varlıkların olduğu kabuslar görmüştüm. Çok nadir görüyorum, genelde korku filmlerini biraz abartınca.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
son 1 yıldır sürekli gördüğümden olsa gerek artık eski korkutuculuğunda gelmiyor bünyeme olağan bişey oldu sanırım benim için...

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çocukluğumdan beri rüyamda mızraklı atlıların beni öldürdüğü aynı kabusu gördüm

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kabus görmemiş olmak absürt kaçardı hangimiz yaşamadık...

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dediğin şeyi sık sık yaşıyorum. Halk arasında karabasan muhabbetleri çevirselerde bilimsel alanda pek çok açıklaması var. Başta bende bir korkuyodumda sık sık görmeye başlayınca standart oldu artık bende. Uyanınca yine bastılar heralde gece gece diyip geri uyuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
en son gördüğüm rüyada kamyonun altında kalmıştım. uyandığımda üzerime bez dolap yıkılmıştı gerçi onla ilgili olabilir

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bi arkadşım anlatmıştı o görmüştü cok korkutucu oldugunu söylüyor ama daha bana nasip olmadı .d

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
6 yşaımda bi kabus gördüm ailemle yemek yiyordum mutfakta evi birden bire dönerciler bastı ellerinde satırlarla palalarla ve tüm ailemi katlettiler ben saklandım ve ağlayarak uyanmıştım

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Evet, Sevdiğim kızla yürüken birden akrabaları önce beni sıkıştırıp sonra silahla kafama sıktılar, some aşiret problems. xd

Üye
4 HİZMET YILI
Bilmiyorum sizde de oldu mu son zamanlarda çok kabus görmeye başladım. Geceleri uyurken nefes nefese kalmış , terlemiş bir şekilde kalkıyorum ve rüya mı diyim kabus mu hatırladığım çok küçük ve sınırlı şeyler var. Elimi kolumu oynatamıyordum , siyah bir cisim beni boğmaya falan çalışıyordu , nefes alamıyordum adeta. Sizde böyle bişey yaşadınız mı?
görmedim ama bir keresinde arkadaşım senin yaşadığın olayı yaşadğını ve çok korktuğunu söylemişti

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Çok fazla özelliklede karanlıkta olan kabüslar görüyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bundan 2 ay önce fln 1 hafta içinde 3 kere karabasan görmüştüm onun dışında çok hatırlamıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yaşadığım, düşündüğüm her an bir kâbus. Kâbus içimde.

Üye
4 HİZMET YILI
YES BROTHER, EVERY DAY :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...