Hiç kabus gördünüz mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
2 günde 1 hep aynı rüyayı görüp duruyorum siyah silüetler yanıma ışınlana ışınlana geliyor kıpırdayamıyorum dibimde olduğunda ise en son olarak anidan kalkıyorum ter içinde

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kabuslarında yer alan şeyle alakalı olabilecek sorunları çözmeye çalış en azından bir gözden geçir olaya bakış açını genişlet düzelebilir belki

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yaşam tarzını değiştir düzenli saatlerde uyumaya dikkat et çok geç saatlerde yatma yaşam kalitenin arttığını göreceksin

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evet gördüm , çok görüyordum fakat artık eskisi kadar görmüyorum neredeyse hiç görmüyorum diyebiliriz.
Sebebi ise piskolojiktir büyük ihtimalle stresten oluyodur görenlerin sebebi de bu zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
son zamanlarda rüya veya kabus göremiyorum en son ne zaman gördüğüme dair bir bilgim bile yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Çok Fazla rüya gören biri olarak kabusta görüyorum ama alıştım artık

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Stres ve soğukla ilgili, stresin artması ile gördüğün rüyaların kabus olma ihtimali yükselir, soğuk bir yerde yattıkça ise gördüğün rüya sayısı artar. Doğrusu gördüğün rüyaların arasından farkına varabildiklerin artar.

Üye
4 HİZMET YILI
Yattığın yerde rahat et aga sicak olmasin rahat olsun ve hayatta mutlu olmaya calis gormessin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben şey yaşamıştım yaratık gibi birşey upuzun pençeleri olan bişey üstüme atliyordu yüzümü falan parçalamıştı o rüyayi unutamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Genelde hayatımda çok stresli zamanlardan geçerken oluyor bana böyle şeyler

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
çok nadir görüyorum ama gördüklerimin hepsi çok korkunç ve üzücü oluyor keşke kabus görmesek.

Üye
4 HİZMET YILI
Bilmiyorum sizde de oldu mu son zamanlarda çok kabus görmeye başladım. Geceleri uyurken nefes nefese kalmış , terlemiş bir şekilde kalkıyorum ve rüya mı diyim kabus mu hatırladığım çok küçük ve sınırlı şeyler var. Elimi kolumu oynatamıyordum , siyah bir cisim beni boğmaya falan çalışıyordu , nefes alamıyordum adeta. Sizde böyle bişey yaşadınız mı?
ben çok sık görmüyorum,ara ara oluyor ama seni karabasan basmış olabilir dostum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bi ara bi kabus gordum uyandıgımda yüzümden terler akıyordu gercekten cok korkmustum kıyameti gormustum adeta

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bilmiyorum sizde de oldu mu son zamanlarda çok kabus görmeye başladım. Geceleri uyurken nefes nefese kalmış , terlemiş bir şekilde kalkıyorum ve rüya mı diyim kabus mu hatırladığım çok küçük ve sınırlı şeyler var. Elimi kolumu oynatamıyordum , siyah bir cisim beni boğmaya falan çalışıyordu , nefes alamıyordum adeta. Sizde böyle bişey yaşadınız mı?
evet karabasan galiba ara ara banada olmuştu sonrasında olmamaya başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...