Üye
hiçlik deyince aklıma sadece loldeki hiçlik karakterleri geldi
kha kogmav kaisa falan 
Yokluk diyebilirim kısaca hiçbir sonu olmayan durmadan genişleyen hiçbirşey.Hiçliği düşünmemizin, düşünebilmemizin nedeni varlıktır. Evren ve öncesi için mutlak hiçlik anlıyoruz ki yoktur. Bu nedenle mutlak hiçlik diye bir şey yok gibi görünüyor.![]()
knk luxdan sürekli tek yiyince büyü direncinin boş olduğunu biliyorum, sıkıntı yok anladım ben senilolden örnek vereyim hiçlik değneği ne işe yarıyor büyü direnci kırmaya öyle değil
yani hiçe sasıyor görmezden geliyor bunu sana anlatmak zor ama sen anladın bence .d
hocam şöyle s*lak s*lak konular açmaEvet bugün gene kafama manyak bir soru takıldı bunu sizinle paylaşacağım arkadaşlar hiçlik denilen kavramı düşünebilirmisiniz hayır karanlığı değil hiçbir şeyin olmadığı bir yer renk, madde, zamanın olmadığı bir yer aslında yer bile değil hiçbir kavram orada geçersiz bu çok garip bir şey .
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
yani okumayabilirsin ben merak ettim fikrimi paylaştım sana göre salak bana göre yararlı bi konuhocam şöyle s*lak s*lak konular açma
Hiç veya Yok, kelime anlamıyla hiçbir varlığın olmadığını ifade eden bir işaret zamirdirEvet bugün gene kafama manyak bir soru takıldı bunu sizinle paylaşacağım arkadaşlar hiçlik denilen kavramı düşünebilirmisiniz hayır karanlığı değil hiçbir şeyin olmadığı bir yer renk, madde, zamanın olmadığı bir yer aslında yer bile değil hiçbir kavram orada geçersiz bu çok garip bir şey .
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.