hiçlik nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
hiçlik deyince aklıma sadece loldeki hiçlik karakterleri geldi :D kha kogmav kaisa falan :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
lolden örnek vereyim hiçlik değneği ne işe yarıyor büyü direnci kırmaya öyle değil
yani hiçe sasıyor görmezden geliyor bunu sana anlatmak zor ama sen anladın bence .d
knk luxdan sürekli tek yiyince büyü direncinin boş olduğunu biliyorum, sıkıntı yok anladım ben seni :)

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
olmayan şeydir hiç lik hiç yani

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Evet bugün gene kafama manyak bir soru takıldı bunu sizinle paylaşacağım arkadaşlar hiçlik denilen kavramı düşünebilirmisiniz hayır karanlığı değil hiçbir şeyin olmadığı bir yer renk, madde, zamanın olmadığı bir yer aslında yer bile değil hiçbir kavram orada geçersiz bu çok garip bir şey .
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
hocam şöyle s*lak s*lak konular açma

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hiçlik diye bir şey yok bence çünkü hiçlik denildiğinde akla bir şey gelmiyor

Emil Cioran
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Genel anlamda felsefe de varolmama durumu olarak söylenir eksiklik ya da bulunmayış durumu yani hiçlik referansı kendi ürettiği varlık kavramı üzerinden tanımlanmış yapay bir kavram aslında hakikatte de hiçlik olabilir ancak insan algı düzeyi bunu teorik olarak kabul edebilir sadece ama tanımlayamaz hiçliği siyah olarak düşünüyoruz çünkü siyah teknik olarak aslında renk değil ışığın yokluğunun ifadesidir siyah hiçlik hissi taşır bu nedenle gizli, örtülü, belirsiz ve bilinmeyen her şeyin sembolüdür

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
abi bu kafanıza neler takılıyor son zamanlarda ya :D bizide manyak ettin moruk kendine gel

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evet bugün gene kafama manyak bir soru takıldı bunu sizinle paylaşacağım arkadaşlar hiçlik denilen kavramı düşünebilirmisiniz hayır karanlığı değil hiçbir şeyin olmadığı bir yer renk, madde, zamanın olmadığı bir yer aslında yer bile değil hiçbir kavram orada geçersiz bu çok garip bir şey .
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Hiç veya Yok, kelime anlamıyla hiçbir varlığın olmadığını ifade eden bir işaret zamirdir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bazı kavramlar insanların anlayabileceğinin çok üstünde hiçlikte bunlardan biri bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...