Hikaye Tabanlı Oyun Önerisinde Bulunabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
FARCRY serisini oynamayan kendine oyuncu dememeli bence acil oyna gerçekten oyndakıça sarıyor o hayyata kalma atmosferi çok iyi yansıtmışlar oyuna.
malesef tüm serilerini oynadım :)
Post automatically merged:

İnsanların önyargı içeren cümlelerinden kurtulabileceksen Cyberpunk 2077, mükemmel bir başyapıttır kendisi. Sağolsun en güzel zamanlarımı yaşattı bana.
sana katılıyorum ön yargı ile yaklaştılar oyuna 2 defa baştan oynayıp bitirdim yüklesem yine bitiririm sıkmıyor sarıyor güzel bi başyapıt.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
subnautica oynayın hocam oyun acayip sarıyor kendimde oynuyorum .

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hikaye tabanlı oyunlara bayılırım şuanlık Death Stranding oynuyorum bunun gibi veya rise of tomb raider olsun uncharted olsun bunun gibi oyun önerisinde bulunabilecekleri yorumlara bekliyorum.
strangeer thinks oyunuj

Hikaye tabanlı oyunlara bayılırım şuanlık Death Stranding oynuyorum bunun gibi veya rise of tomb raider olsun uncharted olsun bunun gibi oyun önerisinde bulunabilecekleri yorumlara bekliyorum.
strangeer thinks oyunuj

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
  • Resident Evil Village
  • Red Dead Redemption 2
  • Grand Theft Auto V
  • Battlefield 1
  • Shadow of the Tomb Raider
  • Call of Duty®: WWII
  • Mafia II: Definitive Edition
  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Detroit: Become Human
  • Batman: Arkham Knight
  • Warcraft 3
  • Disco Elysium
  • Mass Effect 2
  • God of War
  • NieR: Automata
  • The Talos Principle
  • Portal 2
  • Half-Life 2
  • What Remains of Edith Finch
  • Bioshock
  • Metal Gear Solid 3 Snake Eater
Hepsi birbirinden güzel denemeni tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
2d bi oyun olan the coma ya bi bak derim hikayesi gayet güzel

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hikayaye tabanlı oyun önerisi olarak "The Last of Us Part II" öneriyorum. Bu oyun, Naughty Dog tarafından geliştirilmiştir ve PlayStation 4 için yayınlanmıştır. Oyun, post-apokaliptik bir dünyada geçmektedir ve izleyiciye gerçekçi karakterler, yoğun bir hikaye ve gerilim dolu bir atmosfer sunmaktadır. Ayrıca grafikleri ve ses efektleri de çok yüksek seviyede. Oyunun hikayesi, birbirine bağlı birçok bölümden oluşur ve oyuncunun karakteri Ellie adında bir kızı yöneterek ilerler. Bu oyun, hikaye tabanlı oyunlar sevenler için önerilir.

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
crysis serisini çok beğenmiştim en beğendim crysis 1 oldu ara oyunları da var deneyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
witcher 3 oynadığını varsayarak kesinlikle mass effect serisini öneriyorum başta oynanışı kötü geldi biraz ama alıştıktn sonra hikayesi ve oynanışı mükkkkmmmmel

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hikayaye tabanlı oyun önerisi olarak "The Last of Us Part II" öneriyorum. Bu oyun, Naughty Dog tarafından geliştirilmiştir ve PlayStation 4 için yayınlanmıştır. Oyun, post-apokaliptik bir dünyada geçmektedir ve izleyiciye gerçekçi karakterler, yoğun bir hikaye ve gerilim dolu bir atmosfer sunmaktadır. Ayrıca grafikleri ve ses efektleri de çok yüksek seviyede. Oyunun hikayesi, birbirine bağlı birçok bölümden oluşur ve oyuncunun karakteri Ellie adında bir kızı yöneterek ilerler. Bu oyun, hikaye tabanlı oyunlar sevenler için önerilir.
oynamayı çok istediğim bir oyundur ne yazıkki pc ye çıkmadı daha ama az kaldı çıktığı gibi oynuyacağım öneriniz için teşekkürler.

God of war önerebilirim
indirdim fakat bir sorun meydana geldi ve soğudum sildim ama tekrardan indirebilirim sağolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...