- Konuyu başlatan
-
malesef tüm serilerini oynadımFARCRY serisini oynamayan kendine oyuncu dememeli bence acil oyna gerçekten oyndakıça sarıyor o hayyata kalma atmosferi çok iyi yansıtmışlar oyuna.
sana katılıyorum ön yargı ile yaklaştılar oyuna 2 defa baştan oynayıp bitirdim yüklesem yine bitiririm sıkmıyor sarıyor güzel bi başyapıt.İnsanların önyargı içeren cümlelerinden kurtulabileceksen Cyberpunk 2077, mükemmel bir başyapıttır kendisi. Sağolsun en güzel zamanlarımı yaşattı bana.
wolfenstein oynadın mı ? güzel oyundurHikaye tabanlı oyunlara bayılırım şuanlık Death Stranding oynuyorum bunun gibi veya rise of tomb raider olsun uncharted olsun bunun gibi oyun önerisinde bulunabilecekleri yorumlara bekliyorum.
strangeer thinks oyunujHikaye tabanlı oyunlara bayılırım şuanlık Death Stranding oynuyorum bunun gibi veya rise of tomb raider olsun uncharted olsun bunun gibi oyun önerisinde bulunabilecekleri yorumlara bekliyorum.
strangeer thinks oyunujHikaye tabanlı oyunlara bayılırım şuanlık Death Stranding oynuyorum bunun gibi veya rise of tomb raider olsun uncharted olsun bunun gibi oyun önerisinde bulunabilecekleri yorumlara bekliyorum.
cod serisi ve mafia serisi iyi olabilirHikaye tabanlı oyunlara bayılırım şuanlık Death Stranding oynuyorum bunun gibi veya rise of tomb raider olsun uncharted olsun bunun gibi oyun önerisinde bulunabilecekleri yorumlara bekliyorum.
2d bi oyun olan the coma ya bi bak derim hikayesi gayet güzelHikaye tabanlı oyunlara bayılırım şuanlık Death Stranding oynuyorum bunun gibi veya rise of tomb raider olsun uncharted olsun bunun gibi oyun önerisinde bulunabilecekleri yorumlara bekliyorum.
oynamayı çok istediğim bir oyundur ne yazıkki pc ye çıkmadı daha ama az kaldı çıktığı gibi oynuyacağım öneriniz için teşekkürler.Hikayaye tabanlı oyun önerisi olarak "The Last of Us Part II" öneriyorum. Bu oyun, Naughty Dog tarafından geliştirilmiştir ve PlayStation 4 için yayınlanmıştır. Oyun, post-apokaliptik bir dünyada geçmektedir ve izleyiciye gerçekçi karakterler, yoğun bir hikaye ve gerilim dolu bir atmosfer sunmaktadır. Ayrıca grafikleri ve ses efektleri de çok yüksek seviyede. Oyunun hikayesi, birbirine bağlı birçok bölümden oluşur ve oyuncunun karakteri Ellie adında bir kızı yöneterek ilerler. Bu oyun, hikaye tabanlı oyunlar sevenler için önerilir.
indirdim fakat bir sorun meydana geldi ve soğudum sildim ama tekrardan indirebilirim sağolun.God of war önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?