indirdiğine değecek bir oyunoynamayı çok istediğim bir oyundur ne yazıkki pc ye çıkmadı daha ama az kaldı çıktığı gibi oynuyacağım öneriniz için teşekkürler.
Post automatically merged:
indirdim fakat bir sorun meydana geldi ve soğudum sildim ama tekrardan indirebilirim sağolun.
oynadım bitirdim hikayesini çok beğendiğim bir oyun oldu teşekkürler.Detroit Become Human
öneriniz için sağolun halen arkadaşlarımla oynadığım bir oyun.subnautica oynayın hocam oyun acayip sarıyor kendimde oynuyorum .
hocam subnautica tek kişilik diye biliyorum ben 2 kişi nasıl oynuyorsunuz ? merak ettimdeoynadım bitirdim hikayesini çok beğendiğim bir oyun oldu teşekkürler.
Post automatically merged:
öneriniz için sağolun halen arkadaşlarımla oynadığım bir oyun.
internette araştırırsan bulursun hocam nitrox multiplayer modu var ordanhocam subnautica tek kişilik diye biliyorum ben 2 kişi nasıl oynuyorsunuz ? merak ettimde
tamamdır hocam saolun bende keşke 2 kişi oynanmıyor diye belli bir yerden sonra bıraktım oynamayı eğer olursa tekrardan başlarım teşekkürler bilgilendirme için .internette araştırırsan bulursun hocam nitrox multiplayer modu var ordan
rica ederim hocam ne demek sizde öyle diyince acaba dedim farklı oyunlardan mı bahsediyoruztamamdır hocam saolun bende keşke 2 kişi oynanmıyor diye belli bir yerden sonra bıraktım oynamayı eğer olursa tekrardan başlarım teşekkürler bilgilendirme için .
Dead rising olabilirHikaye tabanlı oyunlara bayılırım şuanlık Death Stranding oynuyorum bunun gibi veya rise of tomb raider olsun uncharted olsun bunun gibi oyun önerisinde bulunabilecekleri yorumlara bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?