Onaylı Üye
rdr,gow,gta 4 birde sufi var sufinin hikayesi ne kadar sarar bilmem ama adam dövmesi ayrı bir zevkli
kılıç ve kalkan ile savaşmalı dark souls benzeri grafikleri güzel bir oyun önerin resident evil gibi silahlı ve hikayeli oyunda olabilir call of duty tarzında oyunda olur
Not : Sakın bana pubg mobile veya cs:go benzeri online oyun önermeyin bana
the witcher serisikılıç ve kalkan ile savaşmalı dark souls benzeri grafikleri güzel bir oyun önerin resident evil gibi silahlı ve hikayeli oyunda olabilir call of duty tarzında oyunda olur
little nightmares 2kılıç ve kalkan ile savaşmalı dark souls benzeri grafikleri güzel bir oyun önerin resident evil gibi silahlı ve hikayeli oyunda olabilir call of duty tarzında oyunda olur
Dark souls benzeri Mortal Shell oynayabilirsinkılıç ve kalkan ile savaşmalı dark souls benzeri grafikleri güzel bir oyun önerin resident evil gibi silahlı ve hikayeli oyunda olabilir call of duty tarzında oyunda olur
the last of uskılıç ve kalkan ile savaşmalı dark souls benzeri grafikleri güzel bir oyun önerin resident evil gibi silahlı ve hikayeli oyunda olabilir call of duty tarzında oyunda olur
harbi iyi oyunya ama çok detay var beni niese öyleleri sıkıyorAsassins Creed Valhalla oynamalısın belki istediğin tarzın ufak dışına kaçabilir ama oyun mükemmel bence.
Oyun zorluğunu başlarken kolay seçersen daha az detaylarla yorulursunharbi iyi oyunya ama çok detay var beni niese öyleleri sıkıyor
detroit fena bir oyun sistemin iyi değilse git direk undertale oyna 15 liraydı en son zaten ama bir kaç aydaki steam zamları onuda etkiledi mi bilmemkılıç ve kalkan ile savaşmalı dark souls benzeri grafikleri güzel bir oyun önerin resident evil gibi silahlı ve hikayeli oyunda olabilir call of duty tarzında oyunda olur