- Konuyu başlatan
yorumunu silermisin hikayeyi bitiremezsin.Ve Hikaye mutlu sonla biter![]()
yorumunu silermisin hikayeyi bitiremezsin.Ve Hikaye mutlu sonla biter![]()
Parayı aldığım gibi oradan uzaklaştım, tabi ki tefeci yıllar öncesi arkadaşım olsa bile adamları olduğunu düşündüğüm kişiler 2 sokak ileride önümü kesip üstümdeki tüm parayı aldılar menduh abi ile ikimiz de hastanelik olmuştuk ve gözlerimizi açtığımız da yoğun bakımda karşımda dünyalar güzeli ilkokul sevgilimi anımsatan Kezban 'ı gördüm. Ve dedim ki "..." (Devam ettir.)tefeci ilkokul arkadaşım çıkmıştı, hemen lazım olan parayı faizsiz ve süresiz verdi...
sonra yavaşça yürüdük ve ...
tüm sorunlarımı unutturan o kezbanla dondurmacı keyfimiz kısa sürdükten sonra tekrar kaybettiğimiz paramızın peşine düştük ve tefeciye geri gittikOlum adamlar yoğun bakımda ne ara aldın kızı yürüdün yahu neyse devam ettiriyorum.![]()
![]()
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biraz ilerde bulunan dondurmacıdan bir kaç top dondurma aldık. Havanın sıcaklığıyla öyle uzun konuşmuşuz ki dondurmaları yiyemeden eridi.
Birbirimize baktık gülüştük.
bi baktım mutfak kapısında kan var sesizce oradann uzakalstımAkşam karanlığında işten çıkıp evime dönüyordum.Katları teker teker aşıp evimin bulunduğu kata gelmiştim ki kapının açık olduğunu gördüm...
Adamı öldürmek yok
Uyanma tarzı cümleler yok
Bir üye art arda 2 ileti atamaz
tefeciye gittiğimizde tefeci ortada yoktu ve bir not bırakmıştıtüm sorunlarımı unutturan o kezbanla dondurmacı keyfimiz kısa sürdükten sonra tekrar kaybettiğimiz paramızın peşine düştük ve tefeciye geri gittik
Ve Bir anda ekip arabası kaza yaptı kelepçemin birisi diğer elimden çıkmıştı bu sayede o konumdan 20 metre kadar uzaklaştımbunu düşünürken yolda polis çevirmesine yakalandık ve silah üstümdeydi polisler silahı buldular beni de karakola götürüyorlar....