hikayeyi devam ettir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
karakolda polislere kağıttan ve kutudan bahsetmedim karakoldan çıktıktan sonra çevredki halka sorarak köyün yolunu bulmayı başardım ....

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
tefeci ilkokul arkadaşım çıkmıştı, hemen lazım olan parayı faizsiz ve süresiz verdi...
Parayı aldığım gibi oradan uzaklaştım, tabi ki tefeci yıllar öncesi arkadaşım olsa bile adamları olduğunu düşündüğüm kişiler 2 sokak ileride önümü kesip üstümdeki tüm parayı aldılar menduh abi ile ikimiz de hastanelik olmuştuk ve gözlerimizi açtığımız da yoğun bakımda karşımda dünyalar güzeli ilkokul sevgilimi anımsatan Kezban 'ı gördüm. Ve dedim ki "..." (Devam ettir.)

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
sonra yavaşça yürüdük ve ...

Olum adamlar yoğun bakımda ne ara aldın kızı yürüdün yahu neyse devam ettiriyorum. :D :D :D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Biraz ilerde bulunan dondurmacıdan bir kaç top dondurma aldık. Havanın sıcaklığıyla öyle uzun konuşmuşuz ki dondurmaları yiyemeden eridi.
Birbirimize baktık gülüştük.

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Olum adamlar yoğun bakımda ne ara aldın kızı yürüdün yahu neyse devam ettiriyorum. :D :D :D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Biraz ilerde bulunan dondurmacıdan bir kaç top dondurma aldık. Havanın sıcaklığıyla öyle uzun konuşmuşuz ki dondurmaları yiyemeden eridi.
Birbirimize baktık gülüştük.
tüm sorunlarımı unutturan o kezbanla dondurmacı keyfimiz kısa sürdükten sonra tekrar kaybettiğimiz paramızın peşine düştük ve tefeciye geri gittik

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Akşam karanlığında işten çıkıp evime dönüyordum.Katları teker teker aşıp evimin bulunduğu kata gelmiştim ki kapının açık olduğunu gördüm...

Adamı öldürmek yok
Uyanma tarzı cümleler yok
Bir üye art arda 2 ileti atamaz
bi baktım mutfak kapısında kan var sesizce oradann uzakalstım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ama eski dostların polislerin önünü keser ve kurtarır

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
karakolda tanıdığımın olması için dua ediyordum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
lise arkadaşlarımdan yüzünü bile hatırlamadığım ama soyisminden çıkartabildiğim sümsük necmi, şube amiri olmuş da haberim yokmuş.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bunu düşünürken yolda polis çevirmesine yakalandık ve silah üstümdeydi polisler silahı buldular beni de karakola götürüyorlar....
Ve Bir anda ekip arabası kaza yaptı kelepçemin birisi diğer elimden çıkmıştı bu sayede o konumdan 20 metre kadar uzaklaştım

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Ben koşarken arkadan gelen polisler beni yakaladı. Hapise girmemle bu hikaye son buldu ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...