hikayeyi devam ettirme / (evet arkadaşlar yazdığım hikayeyi devam edin).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bir gün parkta yürüyordum o an gökyüzünde bi ışık patlaması oluştu uykulu gözlerle bakarak ne olduğunu anlayamadım
gözlüğümü takıp bakmaya çalıştım bide ne göreyim?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
birde ne göreyim uçan birtane ufo bana doğru yaklaşıyordu. ufonun içinden birtane uzaylı çıktı çok korkunç görünüyordu korktuğumu belli etmemem gerekiyordu. Ama çok korkuyordum ufodan indi ve bana doğru yaklaştı dediki merhaba dünyalı

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
birde ne göreyi gök taşı olduğunu farkedip hemen kaçmaya başladım ve aniden önüme göktaşı sıçradı korkudan titremeye başladım ve imdat diye bağırmaya başldaım ama kimse yoktum o göktaşı patlaması benim beynimin zara görmeine neden oldu.

umarım kise yaşamaz böyle bir olayı

ı
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sonra o göktaşının bir tanesini alarak uzaylılara fırlatayım derken birde ne göreyim superman geldi ve uzaylıları döverek marsa gönderdi fakat uzaylılar boş dururmu

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sonra o göktaşının bir tanesini alarak bak bunu sana derken birde ne göreyim superman geldi ve uzaylıları şamarlayarak memlketine gönderdi fakat uzaylılar boş dururmu
İnsanlar da supermenin uzaylıları tokatlamasını fırsat bilerek uzaya çıkıp uzaylıların gezegenini baskın basanındır diye anons ettirerk bastı

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bide ne göreyim sevdiğim kız karşıma cıkdı aman tanrım dedım gozlerımı kapadım açdım bı bakdımkı hayalmiş :( çok üzücü :(

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
bir atom bombası patlamiştı gökyüzünü alevler sarmıştı yeryuzunu karanlığa boğulmuştu insanlar korkuya teslim olmuştu kimse neler olduğunu bilmiyordu gerçek ortadaydı aslında iki ülke arasında olan bır kavganın ortasına düşmüştük.

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
sonra tekrar kapadım bi açtım gerçek olduğunu fark ettim :D

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Köprünün ucuna gittim ve düşünmeye başladım sevdiğimi geri almam gerekiyordu ve sonra

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Onu Kazanmak Kendimi Geliştirdim Ve Onu Kazandım Ve Güzel Hayatım Oldu.

SON​

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bir gün parkta yürüyordum o an gökyüzünde bi ışık patlaması oluştu uykulu gözlerle bakarak ne olduğunu anlayamadım
gözlüğümü takıp bakmaya çalıştım bide ne göreyim corona virüsü üstüme doğru geldi burun deliklerimden içeriye girdi ve akciğerlerime doğru girdi çoğalmaya başladı ve öldüm
S O N :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ama ne olsun oda fakemiş şaka şaka gerçek olduğunu görünce bi şaşırdım tabi sonra.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...