İnsanlar da supermenin uzaylıları tokatlamasını fırsat bilerek uzaya çıkıp uzaylıların gezegenini baskın basanındır diye anons ettirerk bastıSonra o göktaşının bir tanesini alarak bak bunu sana derken birde ne göreyim superman geldi ve uzaylıları şamarlayarak memlketine gönderdi fakat uzaylılar boş dururmu
boş yorum yapmayın emir kipiyle sizin devam etmeniz için paylaştımdevam ettirin bence güzel![]()
bozucagına ettirseydin ya olmdevam ettirin bence güzel![]()
bence senin şuan yaptığın spam sebebi spamfighter bile devam ettirmiş yukarı bakarsankardesm bana bu spam gıbı geldı dıkkat et ban atarlar haberın olsun![]()
anlamadık kı kanka yukarıda ne warr baktım ?bence senin şuan yaptığın spam sebebi spamfighter bile devam ettirmiş yukarı bakarsan
Ne güzel devam ettiriyorduk hadi sıra sendebence senin şuan yaptığın spam sebebi spamfighter bile devam ettirmiş yukarı bakarsan
gerçeği görünce kendime bile inanamadım ailem ve sevdiğim kadın avuçlarımdan kayıp gidiyordu bunun için birşey yapmalıydımsonra tekrar kapadım bi açtım gerçek olduğunu fark ettim![]()
Ama hepsi bir rüyaydı. Reis bitirdin hikayeyi yaOnu Kazanmak Kendimi Geliştirdim Ve Onu Kazandım Ve Güzel Hayatım Oldu.
SON