Hikonline güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende biraz araştırdım legal değil sanırım ve uzun ömürlü olacağını sanmıyorum dikkat etmekte fayda var

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu sayfadan hacker kullanan çok arkadaşım var ve güvenli.Onlarla birlikte kullanabilmem için 50 yoruma ulaşmayı dört gözle bekliyorum.Size tavsiye ederim.Bunun dışında, bundan başka güvenli bir şey yok. bu siteyi ne indirir bu siteye çok güveniyorum

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kolay para kazanmak isteyen herkes rahat bir şekilde dolandırılır. Bu heveslere düşme bence. Site güvenli gözükmüyor. 2 kere paranı verirler 3.de daha fazla almak için fazla atarsın daha da siteyi göremezsin. Dikkatli olmakta fayda var.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
o site hakkında şikayet duymuştum kardeşim bilgin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar hik online adında bir uygulama var para atıyorsunuz görevleri yapıyorsunuz para kazanıyorsunuz arkadaşım para kazanıyor fakat uygulamanın ömrü nedir bilinmez aliexpress ali baba group ismini de güvence olarak kullanıyorlar bu isim özel bir isim değil mi kullanmaları yasak diye biliyorum sizce güvenmeli miyiz
Günümüzde internet kullanımı çok önemli hale gelmiştir.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bugün denemek için bir miktar para attım ve anında parayı çıkardım yarında attığım parayı çekeceğim devam edip etmemekte kararsızım

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çiftlik bank a göre düşük bütçeli dolandırıcılı gibi görünüyor :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bilinmedik markalar hakkında sözleşme imzalamak biraz riskli, bu durumda biraz aşatırma yapmanda fayda olacaktır.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam dikkatli ve temkinli olmakta fayda var böyle illegal olan bir sürü application var. Ne olur Ne olmaz

Shinigami
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bir web sitesinin güvenilir olup olmadığını bilmek için TrustPilot gibi sitelere bakmanız gerekir

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Konhaber - T24 gibi haber sitelerini inanın hik için aratınca buldum hiç karşıma çıkmamıştı bu haber siteleri hik hakkında olumlu haberler yapmış ingilizce olarak forumlarda aratmaya çalıştığınızda veya bir başka ülkede yapılıyor mu yapılmıyor mu bakmaya çalıştığınızda ne yazarsanız yazın türk videolar ortaya çıkıyor eğer yatırmak istiyorsanız önce saadet zinciri hakkında bilgi edinin dolandırıcı bile olsa ilk girenler arasındaysanız yüzde 90 kazanma şansınız var şuan merak ettiğim haber sitelerinin ne kadar güvenilir olduğu

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Sen dikkatli olmanda fayda var güvenmeni önermem bilindik firmalara git

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...