Çözüldü hile açamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hile kullanıcaktım ama ui sitesindeki kırmızı işaret bir türlü yeşile dönmüyor. Nedenini bilen varsa yazarsa sevinirim. Virüs programım falan kapalı. Defender kapalı. Kontrol ettim.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Hile kullanıcaktım ama ui sitesindeki kırmızı işaret bir türlü yeşile dönmüyor. Nedenini bilen varsa yazarsa sevinirim. Virüs programım falan kapalı. Defender kapalı. Kontrol ettim.
ben de de bir kere olmuştur hileyi yönetici olarak çalıştırıp 1 dk yakın bekleyip siteye girince çalışıyor ve ya o kırmızı yer yeşil olsa bile bazen yükle dediğinde yüklemiyor uygulamayı başlatın yazıyor değdiğimi bir dene istersen

✅❤Her oyun bir gün hileyi tadacaktır❤✅
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim memory loaderi aç ondan sonra ui ye gir aç hleyi

Çözüm
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Loaderı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra waiting yazısı gelince siteden game hack bölümüne girip hileyi aktif edebilirsin dostum
Orasıda yeşil olur
;)

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yönetici çalıştırmak denenebilir genellikle erişim izni verdiğin zaman sorun bitiyor teşekkürler

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Yukarıdan login yapıp hesabı açın sonra loaderi yönetici olarak aç düzelicektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...