ü
Süper Üye
Yukarı kısımda MH UI New Beta var oraya gir zaten girince katagoriler olcak orda nasıl kullanılır var oraya tıklayınca direk video karşına çıkıyorAynen nerde videosu nasıl basit reis
Yukarı kısımda MH UI New Beta var oraya gir zaten girince katagoriler olcak orda nasıl kullanılır var oraya tıklayınca direk video karşına çıkıyorAynen nerde videosu nasıl basit reis
kardeşim memory hackerse guvenebilirsin asla sıkıntı olmazBakalım bende 50 mesja ulaşınca deneyeceğim umarım olur bu kadar zahmet boşa gitmez ayrıca program da virüslü zarar vermez inşallah.
ee bi anlamı kalmadık bunun ozaman değişik bir sistem
kardeşim yeni güncellemede bendede açılmıyor her şeyi yapmama rahmen 3 gündür denemediğim hiç bir şey kalmadı sorun yeni güncellemede dün win 7 de çalımıyor dediler win 10 attırdım yıne olumuyor kurucuya mesaj yolladım ama daha cevap gelmedi tekrardan güncelleme gelmesi lazım o yüzden çalışmayacak yeni güncelleme gelip bu olay düzelene kadar saygılarmerhaba arkadaşlar ben buradan daha önce memory dowload ı indirmiş ve pubgy de açmıştım şimdi ise indiriyorum ama saçma birşey iniyor bir işe yaramıyor yeni güncel program nasıl kullanılıyor veya nasıl kuruluyor bilgisi olan varmıdır yardımcı olabilecek birisi ne yaptıysam olmadı yapamadım ya bende sorun var veya programda anlamadım
sende çalışıyor mu peki?sadece 50 mesaj olamya calışmalısn
Post automatically merged:
ve biraz zor gibi ard arda birşeyler yazamıyorsun
virüs yok broBakalım bende 50 mesja ulaşınca deneyeceğim umarım olur bu kadar zahmet boşa gitmez ayrıca program da virüslü zarar vermez inşallah.
50 yoruma ulaştıgın zaman hileleri kullanabiliyorsun.Nasıl yani üyelik sistemi
onaylı üye derken o nasıl olcak bro?Sistem değişti 50 yorum atmanız lazım onaylı üye olman lazım.
50 yoruma ulaştıgın zaman hileleri kullanabiliyorsun.
50 yorum atman lazım kullanmak için hileyi.Valla ben nezamandır uğraşıyorum ama olmuyor yeni güncelleme olayı çok kötü olmuş bence
50 yorum yazınca 1 2 saat içerisinde sistem otomatik onaylı üye yapacak ve videolaraı izlersen loaderi nası kullanacağını görürsün zaten.onaylı üye derken o nasıl olcak bro?
her şeyini biliyorum zaten bro ezberledim 3 gündğr tamam teşekkür ederim saol <350 yorum atman lazım kullanmak için hileyi.
50 yorum yazınca 1 2 saat içerisinde sistem otomatik onaylı üye yapacak ve videolaraı izlersen loaderi nası kullanacağını görürsün zaten.
bro 50 tane mesaj atman lazımmış ondan sonra oluyormuşbende de olmuyor arkadaşlar.
50 mesaj atıp onaylı üye olman lazım yoksa olmazbende de olmuyor arkadaşlar.
Benım cihaz yakaladı ama ?virüs yok bro
işte virüs programı acık olunca benımkıde aynı seyı yapıyor ve hack açmıyor anladın mı broBenım cihaz yakaladı ama ?
evet kanka bızde o rank a gırmeye calısıyoruz suandostum rank sistemi geldi okumanı tavsiye ederim