Hile açılmıyor yüklenmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Forumu araştırırsan anlatım var gereksiz konu olmuş ve hilelere artık rütbe geldi her hileyi kullanamıyorsun forumda belli bir mesaj sayısına ulaşmış olman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kankam bilgilendirici videolar felan filan yazıları izle ve oku yavaş yavaş ögrenirsin .d

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar ben buradan daha önce memory dowload ı indirmiş ve pubgy de açmıştım şimdi ise indiriyorum ama saçma birşey iniyor bir işe yaramıyor yeni güncel program nasıl kullanılıyor veya nasıl kuruluyor bilgisi olan varmıdır yardımcı olabilecek birisi ne yaptıysam olmadı yapamadım ya bende sorun var veya programda anlamadım
kardeşim yeni güncellemede bendede açılmıyor her şeyi yapmama rahmen 3 gündür denemediğim hiç bir şey kalmadı sorun yeni güncellemede dün win 7 de çalımıyor dediler win 10 attırdım yıne olumuyor kurucuya mesaj yolladım ama daha cevap gelmedi tekrardan güncelleme gelmesi lazım o yüzden çalışmayacak yeni güncelleme gelip bu olay düzelene kadar saygılar :)
Post automatically merged:

sadece 50 mesaj olamya calışmalısn

ve biraz zor gibi ard arda birşeyler yazamıyorsun
sende çalışıyor mu peki?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Saçma sapan birşey değil memoryhackersin yeni loaderi ve nasıl kullanıldığına burdan ulaşabilirsin.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
50 yorum atman lazım kullanmak için hileyi.

50 yorum yazınca 1 2 saat içerisinde sistem otomatik onaylı üye yapacak ve videolaraı izlersen loaderi nası kullanacağını görürsün zaten.
her şeyini biliyorum zaten bro ezberledim 3 gündğr tamam teşekkür ederim saol <3

The One
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
dostum rank sistemi geldi okumanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...