arakdaşalr günlerdir güncel ve çalışan hile arıyorum bana yardımcı olacak birileri var muı özelden veya burdan link atabilirler mi ? (sayın yetkili hocalarım lütfen yanlışım varsa kaldıramyın hileye çok ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim)
Ücretsiz Ban atmayan hile bulmak zor bir iş. Paralı hilelere yönelmen lazım. Belki biraz araştırsan Free bir hile bulursun. Ama pek güvenme diyeyim virüs felan olur bilgilerini alır aman.
Şuan ücretsiz sağlam public(halka açık) bir hile bulman imkansız en fazla 2 gün oynarsın sonrasında ban yersin,sağlam bir hile istiyorsan ban yememek için belli bir ücret karşılığı private(kişiye özel) hile alabilirsin.
ALMAYIN hile almayın zaten hileciler artmaya başladı ne güzel oynuyoruz işte beceriksizsiniz diye niye hemen hile ye yöneliyorsun oynamaya devam et zamanla iyi olmaya başlarsın
ALMAYIN hile almayın zaten hileciler artmaya başladı ne güzel oynuyoruz işte beceriksizsiniz diye niye hemen hile ye yöneliyorsun oynamaya devam et zamanla iyi olmaya başlarsın
nekadar boş yapan bir insansın burası zaten hile formu senin gibi lieslilerden gerçekten bıktık usandık sevmiyorsan yol al kardeş.
dediğim gibi burası hile formu GÜLÜM. öpüyorum o güzel gözlerinden PAŞAM