Hile arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arakdaşalr günlerdir güncel ve çalışan hile arıyorum bana yardımcı olacak birileri var muı özelden veya burdan link atabilirler mi ? (sayın yetkili hocalarım lütfen yanlışım varsa kaldıramyın hileye çok ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim)

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Buraya konu acicagina biraz arastirsan ?

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Ücretsiz Ban atmayan hile bulmak zor bir iş. Paralı hilelere yönelmen lazım. Belki biraz araştırsan Free bir hile bulursun. Ama pek güvenme diyeyim virüs felan olur bilgilerini alır aman.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Ücretsiz hile kullanma. %100 ban yersin. Eğer paran varsa önerebileceğim hileler var sana. Eğer ilgileniyorsan özelden yazabilirsin.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Şuan ücretsiz sağlam public(halka açık) bir hile bulman imkansız en fazla 2 gün oynarsın sonrasında ban yersin,sağlam bir hile istiyorsan ban yememek için belli bir ücret karşılığı private(kişiye özel) hile alabilirsin.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
s.a maderatör varsa ulaşabilirmi bişey danışmam lazım

Hard Coder
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
aga bende kaçak sigara arıyom :(

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ALMAYIN hile almayın zaten hileciler artmaya başladı ne güzel oynuyoruz işte beceriksizsiniz diye niye hemen hile ye yöneliyorsun oynamaya devam et zamanla iyi olmaya başlarsın

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ALMAYIN hile almayın zaten hileciler artmaya başladı ne güzel oynuyoruz işte beceriksizsiniz diye niye hemen hile ye yöneliyorsun oynamaya devam et zamanla iyi olmaya başlarsın
nekadar boş yapan bir insansın burası zaten hile formu senin gibi lieslilerden gerçekten bıktık usandık sevmiyorsan yol al kardeş.
dediğim gibi burası hile formu GÜLÜM. öpüyorum o güzel gözlerinden PAŞAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...