Çözüldü Hile Çalışmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
her şeyi tamamıyla yaptım muı loader onaylandı ve kapandı daha sonra oyuna girdim ve hile çalışmadı anticheatlar kapalı sadece vanguard açık şekilde giriyorum fakat çalışmıyor herhangi bi hata da vermiyor napmalıyım yanlış mı yaptım acaba önceden oyun açılırken aktif ederdik hileyi yine öyle mi yapmam lazım

Çözüm
@kingangel

1- windows 11 kullanıyorsanız eğer son yaptığınız sürüm güncellemesini geri alınız. Çünkü; Hile windows 11 22H2'ye kadar destekliyor, bu hafta 23H2 Preview güncellemeleri gelmeye başlanmış ve 23H2 de şuan için forum yönetimi tarafından hile desteği gelmedi.

Hilelerin stabil ve sorunsuz çalıştığı sürüm windows 10 x64 1909 sürümüdür. Windows 10 geçmek istediğinizde yazdığım sürümü pc. kurunuz.

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-ve-windows-11-21h2-kurulum-rehberi.274850/

2- windows arama kutusuna bu komutu optionalFeatures yazıp enter basınız. Açılan penceredeki numaralarla gösterdiğim kutucukları işaretleyiniz ve tamam diyiniz bu arada windos update...
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hangi hile ne sorun alıyorsun yazsan keşke.

Redistler ve Directx yok ise o sebepten drawlar gözükmeyebilir.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
@kingangel

1- windows 11 kullanıyorsanız eğer son yaptığınız sürüm güncellemesini geri alınız. Çünkü; Hile windows 11 22H2'ye kadar destekliyor, bu hafta 23H2 Preview güncellemeleri gelmeye başlanmış ve 23H2 de şuan için forum yönetimi tarafından hile desteği gelmedi.

Hilelerin stabil ve sorunsuz çalıştığı sürüm windows 10 x64 1909 sürümüdür. Windows 10 geçmek istediğinizde yazdığım sürümü pc. kurunuz.

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-ve-windows-11-21h2-kurulum-rehberi.274850/

2- windows arama kutusuna bu komutu optionalFeatures yazıp enter basınız. Açılan penceredeki numaralarla gösterdiğim kutucukları işaretleyiniz ve tamam diyiniz bu arada windos update ayarlarınız açık olsun güncellemeler için.
V.png

sisteminizde Visual studio arşivi ve DirectX kurulu olduğundan emin olunuz.

3- Driver Booster ile Sürücü ve driver güncelleştiriniz.

4- CMD komut istemcisini yönetici olarak çalıştırınız ve bu komutu "winget upgrade --all" girip enter tuşuna basınız sisteminizde ekstra gerekli olan güncellemeleri yapacaktır.

5- Bu klasörlerin içindekileri siliniz. Çalıştır>Temp --- Çalıştır>Prefetch --- Çalıştır>%TEMP% silinmeyenleri atlayınız. Ek olarak Host dosyanızı temizleyiniz

6- Güvenli internet tarzı filtre kullanıyorsanız eğer kapatınız.

7- Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"

8- Windows Defender’ın gerçek zamanlı taramasını devre dışı bırakınız. "Gerçek zamanlı koruma" başlığının altındaki mavi "Açık" anahtarı kapalı konuma getiriniz.

9- AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü güvenlik engellemesi çerez, reklam, vb. yapıyor. DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1 -1<----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .

10- Kullandığınız tarayıcıda Adguard Adblocker vb. eklenti ve uygulamalar kullanıyor iseniz kapatınız. Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapatınız. Smartscreen'i kapatmayı da unutmayınız. Tarayıcı geçmişini tüm zamanlar olacak şekilde ayarlayıp siliniz.

11- İlgili bölümden güncel loader'i indirip çalıştırınız.

https://memoryhackers.org/cheats/

Son düzenleme:
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hangi hile ne sorun alıyorsun yazsan keşke.

Redistler ve Directx yok ise o sebepten drawlar gözükmeyebilir.
kardeşim sorun hata vs bişey yok dediğime göre kod e1 hatası alıyorum okumadan yorum yapmayın lütfen

@kingangel

2- windows arama kutusuna bu komutu optionalFeatures yazıp enter basınız. Açılan penceredeki numaralarla gösterdiğim kutucukları işaretleyiniz ve tamam diyiniz bu arada windos update ayarlarınız açık olsun güncellemeler için.
V.png

sisteminizde Visual studio arşivi ve DirectX kurulu olduğundan emin olunuz.

3- Driver Booster ile Sürücü ve driver güncelleştiriniz.

4- CMD komut istemcisini yönetici olarak çalıştırınız ve bu komutu "winget upgrade --all" girip enter tuşuna basınız sisteminizde ekstra gerekli olan güncellemeleri yapacaktır.

5- Bu klasörlerin içindekileri siliniz. Çalıştır>Temp --- Çalıştır>Prefetch --- Çalıştır>%TEMP% silinmeyenleri atlayınız. Ek olarak Host dosyanızı temizleyiniz

6- Güvenli internet tarzı filtre kullanıyorsanız eğer kapatınız.

7- Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"

8- Windows Defender’ın gerçek zamanlı taramasını devre dışı bırakınız. "Gerçek zamanlı koruma" başlığının altındaki mavi "Açık" anahtarı kapalı konuma getiriniz.

9- AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü güvenlik engellemesi çerez, reklam, vb. yapıyor. DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1 -1<----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .

10- Kullandığınız tarayıcıda Adguard Adblocker vb. eklenti ve uygulamalar kullanıyor iseniz kapatınız. Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapatınız. Smartscreen'i kapatmayı da unutmayınız. Vanguard faceit vb. bunlarıda kapatınız Tarayıcı geçmişini tüm zamanlar olacak şekilde ayarlayıp siliniz.

11- İlgili bölümden güncel loader'i indirip çalıştırınız.

https://memoryhackers.org/cheats/
eline emeğine sağlık deneyeceğim çok teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
kardeşim sorun hata vs bişey yok dediğime göre kod e1 hatası alıyorum okumadan yorum yapmayın lütfen

Rica ederim. Ek olarak belirtmek istedim
1- Bilgisayarınızda olan bir virüs nedeniyle bu hatayı alıyor olabilirisiniz
2- Bilgisayarınızdaki bir virüs programın çalışmasına engel olabilir . Anti-cheatlar'da buna sebebiyet verebilir.
3- Antivirüs ile bilgisayarı temizleyiniz. Reset Atıp tekrar deneyiniz olmaz ise Antivirüs silip Tekrar deneyiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
2- Bilgisayarınızdaki bir virüs programın çalışmasına engel olabilir . Anti-cheatlar'da buna sebebiyet verebilir.
3- Antivirüs ile bilgisayarı temizleyiniz. Reset Atıp tekrar deneyiniz olmaz ise Antivirüs silip Tekrar deneyiniz.
antivirüs programım yok yeni aldım daha bilgisayarı kurulumu bitirdiğim gibi bununla uğraşmaya başladım bazı hatalar veriyodu hallettim şuan senin dediklerini yapıyorum

e
en sonda vanguard ı da kapatmamı söylemişsin oyuna nasıl giricem o zaman ?

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
antivirüs programım yok yeni aldım daha bilgisayarı kurulumu bitirdiğim gibi bununla uğraşmaya başladım bazı hatalar veriyodu hallettim şuan senin dediklerini yapıyorum
windows kötü amaçlı yazılım temizle aracı olan MRT kullanabilirsiniz. windows arama kutusuna mrt yazdığınızda çıkar.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI

e1 hatasi komut istemcisinde gozukuyor, unlocker fail diye. okumadan yorum yapmayin demissin bir de, gecenlerde senin sorununu ben cozmustum, insanlara boyle davranirsan sana yardim falan etmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...