Çözüldü MemoryUI Açık Olduğu Halde Hile Yüklemesi Sırasında Kapanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar sizlere sıkıntımı detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle Windows Defender ve Güvenlik Duvarını akabinde olan tüm her şeyi kapattım. (Vanguard vb.)

1.png
2.png

MemoryUI uygulamasını indirdim ve masaüstüne attım. RAR dosyasının içindekini, yeni oluşturmuş olduğum "klasör içerisinde" "yönetici olarak" çalıştırdım. Buraya kadar bir problem yok. Program akabinde çalışıyor olarak beklemede.
Program açıldı ve Hack Centera giriş yaptım. Sağ alt köşede, yeşil tik ile MemoryUI açık olduğuna emin bir şekilde, "Vampire: The Masquerade - Bloodhunt" oyununun EzTiger Vip hilesini yüke seçeneğine tıkladım. (Site içerisinde AdBlock kapalı.) İşte problem burada başlıyor.
Altta görmüş olduğunuz görselin ardından...

3.png

4.png

Bu şekilde bir problem ile karşılaşıyorum. MemoryUI kendini arkaplanda kapatıyor ve "Lütfen MemoryUICore Uygulamasını Başlatın" yazısı sağ altta "MemoryUI Uygulamasına giriş yapmalısınız." diye bir yazı karşıma çıkıyor.
Halbuki sizlere bu işlem öncesinde yazdığım gibi Antivirüs programları kapalı, MemoryUI açık sırasıyla işlemleri yapmama rağmen olmuyor. + Windows yeni formatlı ve içerisinde ekstra hiç bir eklenti, programım yok.

Alternatif çözüm yolları bulmama yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
arama windows'un %temp% yazıp içindekileri temizle, ardından çalıştır yine arama yerine yaz bas diğer adı ( run ) temp yaz enter la ordakileri de sil, ardından tekrar Çalıştır-Enter ve prefetch yaz enterla içindekileri sil tekrar loadere girmeyi dener misin?

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Öncelikle memory clientini masaüstüne atıp çalıştırın. Sonrasında hack center'a geldiğinizde sayfayı bir kez yenileyin ve sağ üstte hesabınız girilmiş mi diye bakın. Hileyi yükleye tıklayın. Yine windows altta clienti kapatır ise anti virüs programı kapanmamıştır. Onun içinde internette bir uygulama var Defender Control Bunu bulup indirerek devre dışı bırakın ve tekrar clienti açarak hileyi yükleyin sorun çözülecektir.
Defender Controlü yüklerken sağlam bir yerden bulun çünkü yarısından çoğu virüslü link bırakıyor.
İyi akşamlar dilerim.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Oyun açıkken yapmanız sizin için daha yararlı olur.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...