Aktif zaten her şey ama çalışmıyor 2 gün önce kullanıyordummenüden asp yi aktif et
Site de çalışıyor gösteriyor ama çalışmasa yazarlardı heraldeozaman hilede sıkıntı var fixlerler
pubg mobile support area bölümündekileri yaptın mıSomething is wrong
CoreStatus : ENT:FAIL - VM:FAIL diye bir hata alıyorum.
Yönetici olarak çalıştırıyorum.
Güvenlik duvarım kapalı.
Bilgisayarı yeniden başlattım.
Menüler geliyor esp gelmiyor.
F6'yı denedim fakat olmuyor.
%temp% yapıp her şeyi sildim yine olmadı.
yaptım herhangi bir sonuç alamadım.pubg mobile support area bölümündekileri yaptın mı
adblock yok 2 tarayıcıda denedimBaşka tarayıcıda açmayı dene ve adblock varsa kapat.
git bak dediklerim doğrumu çıkıyor yanlışmı bende açamıyordum hileyi opera kullanıyodum farklı tarayıcıdan denedim ve adblock felan kapattım oldu asıl sen şuan yorum kasmaya çalışıyorsun denemeden etmeden bişey diyemessin.sende her yerde aynı yorum yapıyon hile çalışmıyor demiyor yorum kasmak için yanlış bilgiler vermeyin sadece esp çalışmıyor diyor
dostum hile çalışmıyor demiyor sadece esp yok diyor okuda gelgit bak dediklerim doğrumu çıkıyor yanlışmı bende açamıyordum hileyi opera kullanıyodum farklı tarayıcıdan denedim ve adblock felan kapattım oldu asıl sen şuan yorum kasmaya çalışıyorsun denemeden etmeden bişey diyemessin.
kusura bakma kardeş yanlış okumuşumdostum hile çalışmıyor demiyor sadece esp yok diyor okuda gel
sorun yok kardeşim olur öyle oruç tutuyoruz hepimiz kalbini kırdıysam kusura bakmakusura bakma kardeş yanlış okumuşum
Something is wrong
CoreStatus : ENT:FAIL - VM:FAIL diye bir hata alıyorum.
Yönetici olarak çalıştırıyorum.
Güvenlik duvarım kapalı.
Bilgisayarı yeniden başlattım.
Menüler geliyor esp gelmiyor.
F6'yı denedim fakat olmuyor.
%temp% yapıp her şeyi sildim yine olmadı.
En son bunu denedim yine olmadı. Cidden yardım edebilicek yok mukardeşim silip yüklemeyi denedin mi
ALLAH YARDIMCIN OLSUN O ZAMAN KRALEn son bunu denedim yine olmadı. Cidden yardım edebilicek yok mu
Konuda belirttim kapalı diyedefender açık mı
Post automatically merged:
defender açıkm mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?