20 May 2020 #1 kemo1can K Seçkin Üye Katılım 13 May 2020 Mesajlar 305 Çözümler 6 Tepki puanı 27 Ödüller 4 Yaş 30 6 HİZMET YILI selamlar arkadaşlar hile yüklendi diyor başlata basıyorum ama geri atıyor otomatik bilgisi olan var mı ?
selamlar arkadaşlar hile yüklendi diyor başlata basıyorum ama geri atıyor otomatik bilgisi olan var mı ?
Çözüm SpanishHast 20 May 2020 Hocam şöyle 2.ci ekran çıktığı zaman Launch game dediğinde direk başlata basacaksın. aynısını bende yaşadım öyle açıldı 1 kaç kez daha dene
Hocam şöyle 2.ci ekran çıktığı zaman Launch game dediğinde direk başlata basacaksın. aynısını bende yaşadım öyle açıldı 1 kaç kez daha dene
20 May 2020 #21 MaLoute M Seçkin Üye Katılım 11 Mar 2017 Mesajlar 391 Çözümler 4 Tepki puanı 53 Ödüller 7 9 HİZMET YILI oyun grafik ayarlarına bak tam ekrandan değil kenarsız moda al hile çalışır bazen otomotik ekran ayarları değişiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
oyun grafik ayarlarına bak tam ekrandan değil kenarsız moda al hile çalışır bazen otomotik ekran ayarları değişiyor
20 May 2020 #22 iniesta I Süper Üye Katılım 10 Ağu 2019 Mesajlar 605 Çözümler 7 Tepki puanı 42 Ödüller 3 6 HİZMET YILI hile aktif olarak çalışıyor senin sorunun antivirus karantinaya alıyor olabilir cihazda izin ver yada güvenilir öğelere ekle Oyla 0 Olumsuz oyla
hile aktif olarak çalışıyor senin sorunun antivirus karantinaya alıyor olabilir cihazda izin ver yada güvenilir öğelere ekle
20 May 2020 #23 bugybbb B Üye Katılım 30 Nis 2020 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 26 6 HİZMET YILI Defender kapayıp yönetici olarak çalıştırdıktan sonra çalışıyor üstteki arkadaşa katılıyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla
20 May 2020 #24 burakkurdoglu B Uzman Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 212 Çözümler 2 Tepki puanı 18 Ödüller 1 Yaş 47 6 HİZMET YILI bugybbb' Alıntı: Defender kapayıp yönetici olarak çalıştırdıktan sonra çalışıyor üstteki arkadaşa katılıyorum. Genişletmek için tıklayın ... sen açabildiysen 3 mesajla zaten onun hayli hayli açması lazım Oyla 0 Olumsuz oyla
bugybbb' Alıntı: Defender kapayıp yönetici olarak çalıştırdıktan sonra çalışıyor üstteki arkadaşa katılıyorum. Genişletmek için tıklayın ... sen açabildiysen 3 mesajla zaten onun hayli hayli açması lazım