17 Ağu 2020 #1 Tsushima T Onaylı Üye Katılım 23 Tem 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Ya bak şimdi ne güzel yayıncı Ghostluyorum. Daha doğrusu hile ile içinden geçiyordum oyun girişinde bir anda şüpheli programlar tespit edildi dedi attı oyundan yoksa Fixlendi mi hile?
Ya bak şimdi ne güzel yayıncı Ghostluyorum. Daha doğrusu hile ile içinden geçiyordum oyun girişinde bir anda şüpheli programlar tespit edildi dedi attı oyundan yoksa Fixlendi mi hile?
Çözüm N N Nessiie 18 Ağu 2020 virüs programı veya başka bir program açıksa arkada çalışan kapat veya pc yeniden başlat direk pubg lite gir bendede olmustu yeniden baslattım düzeldi
virüs programı veya başka bir program açıksa arkada çalışan kapat veya pc yeniden başlat direk pubg lite gir bendede olmustu yeniden baslattım düzeldi
18 Ağu 2020 #2 Nessiie N Süper Üye Katılım 24 Nis 2020 Mesajlar 871 Çözümler 6 Tepki puanı 68 Ödüller 2 6 HİZMET YILI virüs programı veya başka bir program açıksa arkada çalışan kapat veya pc yeniden başlat direk pubg lite gir bendede olmustu yeniden baslattım düzeldi Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
virüs programı veya başka bir program açıksa arkada çalışan kapat veya pc yeniden başlat direk pubg lite gir bendede olmustu yeniden baslattım düzeldi
18 Ağu 2020 Konuyu başlatan #3 Tsushima T Onaylı Üye Katılım 23 Tem 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 Tepki puanı 17 Ödüller 5 5 HİZMET YILI bedirhanxd60' Alıntı: virüs programı veya başka bir program açıksa arkada çalışan kapat veya pc yeniden başlat direk pubg lite gir bendede olmustu yeniden baslattım düzeldi Genişletmek için tıklayın ... kanka çok geç yedim artık :/ ama neyse sıkıntı yok oyun beleş sonuçta Oyla 0 Olumsuz oyla
bedirhanxd60' Alıntı: virüs programı veya başka bir program açıksa arkada çalışan kapat veya pc yeniden başlat direk pubg lite gir bendede olmustu yeniden baslattım düzeldi Genişletmek için tıklayın ... kanka çok geç yedim artık :/ ama neyse sıkıntı yok oyun beleş sonuçta