- Konuyu başlatan
ya alt tarafı 2 3 gün dayanıcaklar yani abartıyor bizim türkler yeminle bakAbi diger oyunlarda da bi hile ciksa yabancilar yardim edio paylasiyor ama bizim boyle insanlar anca kendine ve uslupsuz
ya alt tarafı 2 3 gün dayanıcaklar yani abartıyor bizim türkler yeminle bakAbi diger oyunlarda da bi hile ciksa yabancilar yardim edio paylasiyor ama bizim boyle insanlar anca kendine ve uslupsuz
niye indirdin kardeşim ozaman forumun kurallarında zorla indirilip herkes kuracak diye bişi yazıyor mu? senin bilgisayarından kaynaklanan bir sorun varsa bu bizi ne kadar ilgilendirir ?hilenizide ******* oynarken cpu %30 dan %100 oluyor oynanmıyor zaten
kardeşim güncelleniyor zaten biraz hilesiz oyna görev kas zombi oynaşu hileyi güncelleyın lütfen
kardeşim yazdığım yazıyı okumuyon galiba ? sabırlı ol azicikşu hileyi güncelleyın lütfen
niye indirdin kardeşim ozaman forumun kurallarında zorla indirilip herkes kuracak diye bişi yazıyor mu? senin bilgisayarından kaynaklanan bir sorun varsa bu bizi ne kadar ilgilendirir ?![]()
girersin zombie moduna giremezsiniz sadecetgb yi güncellemedim ama eşim telefondan oynuyor o bugün güncellemiş play store dan büyük ihtimal aynı takıma giremeyiz sürümler farklı olduğu için değilmi?
MemoryHackersORG key bu ama güncelleme yaptıysan çalışmazarkadaşlar bende pubg var pc için ama key istiyor yardımcı olurmusnunz bilginiz varsa eyer .....
MemoryHackersORG key bu ama güncelleme yaptıysan çalışmaz
en azından kimlerle oynuyoruz onu görüyoruzDoğru Konuşma. Tebrikler Bunu Anlayanların çok sayıda olduğunu düşünmüyorum
onu satın alman lazımorjinal pubg keyi ücretli
bende hiç kasma falan yok senın sorunun bu adammlar işi biliyorhilenizide ******* oynarken cpu %30 dan %100 oluyor oynanmıyor zaten
gördüm özür dilerım bekleyeceğimkardeşim yazdığım yazıyı okumuyon galiba ? sabırlı ol azicik