arkadaslar ıyı aksamlar pubg mobılde hileyi aktıf edıyorum ama sonra oyunu kapatık actıkdan sonra daha hıleyı acamıyorum mesela hileyi aktıf ekmek ıcın lobıde enter tusuna basın dıyor basıyorum ama hıle ekranı dusmuyor hıc bırsey olmuyor
discord grubunda halletım dostum saol opelglde oynuyordum onu degıstım duzeltıbilgisayarın da hangi sürümü kullanıyorsun
mesela ben windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum
windows 11 ve 21H2 ve yukarısında çalışmayabiliyor
ama bırsey sorcam bu bu hılede ıtem gozukmuyor galıba o ıcerık yokbilgisayarın da hangi sürümü kullanıyorsun
mesela ben windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum
windows 11 ve 21H2 ve yukarısında çalışmayabiliyor
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-hack-ezpubgm-internal-cheat-gameloop-7-1.207914/ konuya giderek hazır configi alıp lobide import edebilirsin item esp fln hepsi ayarlı şekilde gelecektirdiscord grubunda halletım dostum saol opelglde oynuyordum onu degıstım duzeltı
Post automatically merged:
ama bırsey sorcam bu bu hılede ıtem gozukmuyor galıba o ıcerık yok
O başka bir sorundur hile düzgün çalışmıyor olabilir oradını tam bilmiyorum hocamama bırsey sorcam bu bu hılede ıtem gozukmuyor galıba o ıcerık yok
Bilgisayarının sürümünden kaynaklanabilirarkadaslar ıyı aksamlar pubg mobılde hileyi aktıf edıyorum ama sonra oyunu kapatık actıkdan sonra daha hıleyı acamıyorum mesela hileyi aktıf ekmek ıcın lobıde enter tusuna basın dıyor basıyorum ama hıle ekranı dusmuyor hıc bırsey olmuyor