300 yorum mantıgıda o aslına buranın ortamı cok güzel bı kac yorum yazdıktan sonnra zaten o spam yapmaktan kurtuluyorsun faydalı yorumlara sohbete donuyor olay31 Eki 2017 Tarihinde kayıt oldum. Pubg lite hilesi için geldim. Ama sıcak bir ortamla karşılaştım. Üyelik sistemi için yorum yapıyordum boş yorumlar yapar geçerim dedim. Ama ortam sardı şimdiden herkese teşekkürler![]()
aynen öyle kanka bildiğin tüm konuları diğer kişilerin yardımına sunman gayet iyi birşeyHoşgeldin bro bende senin gibiydim başta sonradan insanlara yardımcı olmak daha mantıklı geldi.
Ben de aynı şekilde üye oldum ama konuların bazıları cidden sarıyor boşa mesaj kasıp ban yemekten korkuyordum ama şuan korkmuyorum31 Eki 2017 Tarihinde kayıt oldum. Pubg lite hilesi için geldim. Ama sıcak bir ortamla karşılaştım. Üyelik sistemi için yorum yapıyordum boş yorumlar yapar geçerim dedim. Ama ortam sardı şimdiden herkese teşekkürler![]()
öyle sarıyo ve bi noktadan sonra insana hobi gibi geliyo burası31 Eki 2017 Tarihinde kayıt oldum. Pubg lite hilesi için geldim. Ama sıcak bir ortamla karşılaştım. Üyelik sistemi için yorum yapıyordum boş yorumlar yapar geçerim dedim. Ama ortam sardı şimdiden herkese teşekkürler![]()
Teşekkürler Hoşgeldin Reis.31 Eki 2017 Tarihinde kayıt oldum. Pubg lite hilesi için geldim. Ama sıcak bir ortamla karşılaştım. Üyelik sistemi için yorum yapıyordum boş yorumlar yapar geçerim dedim. Ama ortam sardı şimdiden herkese teşekkürler![]()