Onaylı Üye
Hayır hiç belli etmedim hatta hesap açıldığı zaman sana son 10 maçımın resmini atabilirim çok gülersin bana. Sen hile kullandığına eminmisin diye, Çünkü hiç win alamadım hatta bağzı maçlar da killerim 1 geçmiyor en rekor sayı 5-6'dır kendi orjinal hesabım da dahi 10-12 alıyorum. Birde puan sistemim açık yani şaibe puanım şu ana kadar o puan da 100 geçtiğimi hatırlamam bilmemparalı hileler evet baypas dakullanıyorlar bunlar arabların hılesi sende çok belli etmişşsindir yada videonu almışlardır
paralı hileler evet baypas dakullanıyorlar bunlar arabların hılesi sende çok belli etmişşsindir yada videonu almışlardır
Dolar birimin den gidiyorlar yabancı siteler de sallıyorum aylık 50 dolar sana 330 tl denk gelirken onlar için bizim 50 tl ile aynı durum da belki de daha az ülkeye göre de değişir. Arada ki büyük fark bu. O yüzden bu siteyi seviyorum neredeyse alt kesimler için ulaşılamaz olan programlara bizim ulaşmamızı sağlıyor ancak gel gör ki yine de oyun da hep biz gidiyoruz gümbürtüyebu oyunda hilesiz maç bulmak zor wallhack neyse de magic bullet veya auto hs hilelerine karşı hiçbişey yapamıyosun
Post automatically merged:
araplar da para bol full skinli vip hileyle giriyorlar zaten sıralamaya bak 30kd 40kd
Hangi hileyi kullanıyorsunuzBende sadece esp açık kullanıyorum hiç ban yemedim ama dediğin gibi arapların çoğu hile ve bazıları duvar arkasından bile öldürüyor hilesiz oynayan kalmadı sanırım
Memoryhackersın hilesiniHangi hileyi kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?