[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]If Checkbox1.Checked = True Then ' 1 Sayısını Değiştirin.[/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Timer1.Start ' 1 Sayısını Değiştirin.[/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black]If Checkbox2.Checked = True Then[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black]Timer2.Start[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H12345, "Value")
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black]Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0) ' ellemeyin.[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black] For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black] If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then ' CSH yi OBJ veya BIN yapabilirsiniz. Tabikide hile bin veya obj destekliyorsa... Genelde NameESP gibi özellikler CSH destekliyor...[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black] label1.Text = moz.BaseAddress.ToString ' Label1.Texti Ellemeyin. 1 tane label oluşturun saklayın[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black] End If[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black] Next[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
princesoap' Alıntı:abi herşeyi öğrendimde label1 ne işe yarıyor oraya ne yazacaz tek sıkıntım orda!
Tükendim' Alıntı:princesoap' Alıntı:abi herşeyi öğrendimde label1 ne işe yarıyor oraya ne yazacaz tek sıkıntım orda!
Label1 e Csh Adres Çekiyorsun bu Sayade İstediğin Özelliği Aktif Ediyorsun
princesoap' Alıntı:Tükendim' Alıntı:princesoap' Alıntı:abi herşeyi öğrendimde label1 ne işe yarıyor oraya ne yazacaz tek sıkıntım orda!
yani label1'e kod felan yazmıyoruz değil mi?
ILoveMH' Alıntı:Güzel Anlatım Tebrikler
sağolasın eyw son sorum olacak kardeş ben zulada bypass yaptım ama xıgncodede simgesi yok ismi var rakamlar yazsamda hata veriyor! Caus abi Xıgncodeyi unload et dedi ama hiçbişey anlamadım yardım edecek biri var mı?KaraGolge072' Alıntı:princesoap' Alıntı:Tükendim' Alıntı:princesoap' Alıntı:abi herşeyi öğrendimde label1 ne işe yarıyor oraya ne yazacaz tek sıkıntım orda!
arkadaşlar label 1 boş kalıyor
(bana sora bilirsiniz kodlamışlığım vardır)
sağolasın eyw son sorum olacak kardeş ben zulada bypass yaptım ama xıgncodede simgesi yok ismi var rakamlar yazsamda hata veriyor! Caus abi Xıgncodeyi unload et dedi ama hiçbişey anlamadım yardım edecek biri var mı?KaraGolge072' Alıntı:princesoap' Alıntı:Tükendim' Alıntı:princesoap' Alıntı:abi herşeyi öğrendimde label1 ne işe yarıyor oraya ne yazacaz tek sıkıntım orda!
princesoap' Alıntı:Tükendim' Alıntı:princesoap' Alıntı:abi herşeyi öğrendimde label1 ne işe yarıyor oraya ne yazacaz tek sıkıntım orda!
baypass işi zor kardeşimprincesoap' Alıntı:sağolasın eyw son sorum olacak kardeş ben zulada bypass yaptım ama xıgncodede simgesi yok ismi var rakamlar yazsamda hata veriyor! Caus abi Xıgncodeyi unload et dedi ama hiçbişey anlamadım yardım edecek biri var mı?KaraGolge072' Alıntı:princesoap' Alıntı:Tükendim' Alıntı:princesoap' Alıntı:abi herşeyi öğrendimde label1 ne işe yarıyor oraya ne yazacaz tek sıkıntım orda!
Niaht33' Alıntı:bende ZULAda kodlamak isterim ama pointer yoq pointer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?