Hile Kodlama İşine Girmek İsteyenler Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Axe

Mustafa Kemal Atatürk
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
1. Adım: Öncelikle Bize Hilelerin Dosyaları Lazım. Yani Bu Yazacağımız Kodların Çalışması İçin Gereken Birkaç Tane Dosya... Vermeyeceğim.[/FONT][/SIZE]
Şimdi Bunları Geçelim. Proje Kuralım Bir Tane. 
New Project'e Tıklıyoruz.
MdAz.jpg
Windows Forms Application'u Seçiyoruz (Kendisi Seçili Olur Genelde). Sonra Hilenin İsmini Yazıyoruz Ki Bunu Ellemeyedebilirsiniz.
KQcC.jpg
Add Existing Item'a Tıklıyoruz Yada Direk "CTRL+D" Yapıyoruz.
WRPe.jpg
Böyle Bir Pencere Gelicek Karşımıza... Buradan Verdiğim Linkten İndirdiğiniz Dosyaları Bulup "CTRL"'ye Basılı Tutarak İkisinide Seçiniz... Seçtikten Sonra Add Butonuna Basınız.
B2Kc.jpg

Eklendiğini Sağdaki Tablodan Anlayabilirsiniz.
b9bV.jpg

İşimiz Başlıyor 
smile.gif
 Kaç Tane Hile Özelliği Ekleyecekseniz Okadar CheckBox ve Timer Ekleyin. Timer'a Sonra Geliceğiz. Şimdilik Eklemeyebilirsiniz. Buton 1 Adet Yeterli Olucaktır. Aynı Şekilde 1 Label'de Yeterli Olucaktır. 
En Az Gerekenler:
1 Checkbox
1 Timer
1 Buton
1 Label
6ca5.jpg

İsmini Değiştirmek İstediğiniz Form1'deki Herhangi Birşeye 1 Kere Tıklayıp Sağ Alt Tablodan "Text" Kısmını Bulup İsmini İstediğiniz Yapabilirsiniz.
zG7z.jpg

Timer'a Geldik. Şimdi Checkbox Sayımızı Sayalım. 4 Adet Var Değil Mi? Ozaman 4 Adette Timer'ımız Olmak Zorunda!
6VPW.jpg

Eklediğiniz Zaman Alt Kısımlarda Timer 1, Timer2 Olarak Gözükecektir.
UW18.jpg

Bir Tane Checkbox'a 2 Kere Tıklayalım. "Form1.vb*" Adlı Bir Yer Açılacak Ve Kodlama Kısmına Girmiş Olucağız.
3N4b.jpg

Her Checkbox için Bunu Yazmamız Gerek:

Kod:
Kod:
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]If Checkbox1.Checked = True Then ' 1 Sayısını Değiştirin.[/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Timer1.Start ' 1 Sayısını Değiştirin.[/FONT][/CENTER]

"Private Sub Checkbox1" Yazıyor Buradaki Yazan Checkbox1 Hangi CheckBox'un İçinde Olduğunuzu Anlatıyor. Ona Göre 1 Sayısını Değiştirin. Mesela "Private Sub Checkbox2" Yazıyorsa 

Kod:
Kod:
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black]If Checkbox2.Checked = True Then[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black]Timer2.Start[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Olarak Değiştireceksiniz.
LAfM.jpg

Eğer Doğru Uygulayıp Bitirdiğinizde Bu Şekilde Gözükecektir.
z6Q9.jpg

Eklediğimiz Dosyaları Kullanma Zamanı 
smile.gif
 İlk Süreçte "WritePointerInteger" Kullanmamanızı Öneririm Kafanız Karışabilir. Ama "WriteLong" Kullanmak Zorundasınız! Şu Şekilde Bir Şey Vermişim:

Kod:
Kod:
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H12345, "Value")

Buradaki "12345" Pointer Olmaktadır. "Güncel Pointerler" Konuları Yaygın Bir Şekilde Forumlarda Paylaşılmaktadır. "Value" Kısmını İse Güncel Pointerler Konusunda "ON Value" veya "Value" olarak bulabilirsiniz.
ySex.jpg

Şimdi Bu İşlem Çok Önemli! Neden Erkenden Anlatmadığımı Bilmiyorum Ama 
biggrin.gif
 Herneyse. Buton1 Oluşturdunuz Değil Mi? Buton1'e Çift Tıklayıp Gene Aynı Sekmeye Gelin. Aynı Şekil "Private Sub Buton1_Click" Yazar. Başlangıç Olarak Yapıcaksak Sadece CSH Yapabiliriz. Daha Sonralarında Geliştireceksiniz Merak Etmeyin 
wink.gif

Kod:
Kod:
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black]Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0) ' ellemeyin.[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black]        For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black]            If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then ' CSH yi OBJ veya BIN yapabilirsiniz. Tabikide hile bin veya obj destekliyorsa... Genelde NameESP gibi özellikler CSH destekliyor...[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black]                label1.Text = moz.BaseAddress.ToString ' Label1.Texti Ellemeyin. 1 tane label oluşturun saklayın[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black]            End If[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
[CENTER][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=6][font=Arial Black]        Next[/FONT][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Bu Kodu Direk Yapıştırabilirsiniz. Kodta Herhangi Bir Hata Mevcut Değildir.
N38H.jpg

Buda Projemizin Bitmiş Halidir. "Güncel Pointerler" Konularında Hangi Hileye Ait Olduğu Verilmiştir. Ona Göre Dizayn Ediniz. Benim Böyle Gördüğünüz Üzere 
smile.gif
 Gördüğünüz Gibi Label'i Sakladım. Ve Projenin Genişletilmesini Engelledim. Nasıl Genişletme Engelleniyor Diye Sorarsanız Altta Yazıyor 
smile.gif
S64d.jpg

Form1 Yazısına 1 Kere Tıklayın. Sağ Altta Aynı Tablo Çıkıyor Gene... "Auto Size Mod" Sizde "Grow Only" Olarak Gözükür. Onu "Grow And Shrink" Olarak Değiştirirseniz Projenin Genişletilmesini Önlersiniz.
8aL8.jpg

Projemizin Bitiş Hali "Form1.vb*" Üzerindeki
fQfW.jpg

Buradan Projeyi Kaydedebilirsiniz.
H3T9.jpg

Projeyi Tamamiyle Kaydedebilirsiniz.
7d9G.jpg

Bunada Tıklamak Zorundasınız. Projeyi Canlandırın. Ve Bundan Sonrası Size Kalmıştır. İyi Günler 
smile.gif
TPRV.jpg

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
abi herşeyi öğrendimde label1 ne işe yarıyor oraya ne yazacaz tek sıkıntım orda! :(

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
princesoap' Alıntı:
Tükendim' Alıntı:
princesoap' Alıntı:
abi herşeyi öğrendimde label1 ne işe yarıyor oraya ne yazacaz tek sıkıntım orda! :(

Label1 e  Csh  Adres Çekiyorsun bu Sayade İstediğin Özelliği Aktif Ediyorsun

yani label1'e kod felan yazmıyoruz değil mi?

arkadaşlar label 1 boş kalıyor 
(bana sora bilirsiniz kodlamışlığım vardır)

ILoveMH' Alıntı:
Güzel Anlatım Tebrikler

bana ulaşa bilirsiniz

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
KaraGolge072' Alıntı:
princesoap' Alıntı:
Tükendim' Alıntı:
princesoap' Alıntı:

sağolasın eyw son sorum olacak kardeş ben zulada bypass yaptım ama xıgncodede simgesi yok ismi var rakamlar yazsamda hata veriyor! Caus abi Xıgncodeyi unload et dedi ama hiçbişey anlamadım yardım edecek biri var mı? :(

KaraGolge072' Alıntı:
princesoap' Alıntı:
Tükendim' Alıntı:
princesoap' Alıntı:

sağolasın eyw son sorum olacak kardeş ben zulada bypass yaptım ama xıgncodede simgesi yok ismi var rakamlar yazsamda hata veriyor! Caus abi Xıgncodeyi unload et dedi ama hiçbişey anlamadım yardım edecek biri var mı? :(

Üye
9 HİZMET YILI
Güzel Anlatım Teşekkürler Birşey Soracağım OBJ'yi Ne Yapıp Ettiysem Yapamadım OBJ'yi aktif ete basıyorum çalışmıyor BIN CSH Çalışıyor fakat o çalışmıyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
abi bu hata çıktı nabacam :(                 http://i.hizliresim.com/gXjWdR.jpg

memories never die
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
csh kodunu verırmısın lutfen acıl

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende zlada kodlamak isterim ama pointer yoq pointer :D

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
princesoap' Alıntı:
KaraGolge072' Alıntı:
princesoap' Alıntı:
Tükendim' Alıntı:
princesoap' Alıntı:

KaraGolge072' Alıntı:
princesoap' Alıntı:
Tükendim' Alıntı:
princesoap' Alıntı:

baypass işi zor kardeşim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...