Hile Kodlama Nasıl Başlarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler ben hile kodlamak ile ilgili bisey bilmiyorum sadece gecen sene int baka baka wolftü name esp hilesi yapmıstım daha da yapamadım
bana yardım edebilecek varmı nasıl ogrenebilirim hile kodlamayı

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Direk Sormak Yerine Araştırma Yapsaydın Keşke Youtube'da Bu Forumda Diğer Forumlarda Çok Kaynak Var Direk Araştırarak Çok Rahat Bulabilirsin

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
VB.NET temelin var ise iyice alıştırmalar yap elin alışsın, daha sonrasında yavaş yavaş bunu hileye aktar pointer bularak dene bakalım başarılı olursan iyi gidiyorsun demek sonra işi biraz daha büyüt C# başla o da VB.NET gibi farkı yok sonra bu ikisini birleştir tekrar yine hile yap başarısız olursan pes etme tekrar gözden geçir her şeyi alıştırmalar yap, Sonrasında da C++ öğren ve hilelerini onla yap. Zaten belirli bir zaman sonra artık tek wolfü değil bir çok oyuna hile yapar durumda olacaksın.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
VB NET İle Başlayabilrsin İnternette Bir Sürü Güzel Videolar Var Biraz Araştırma Yaparsan Az Çok Öğrenir Soracağın Birşey Olursada Forumda Sorabilirisin.
İYİ FORUMLAR!

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Vb.Net ile başla. Nasıl kodlama yapacağına başlamadan önce bunu bitir :)
Sonra C# Ve en zoru C++'ya geç.
Sonra C++'da hileler kodla benim gibi sat para kazan ;)

En zoru nasıl C++ oluyor onu anlamadım :D Onun öncesinde gelen iki haşmetli dil daha var, C++ ın temeli olan C ve Assembly. Bunları es geçemezsin :ensarcry:

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öncelikle hile kodlama işine gireceksen, c++ ile başla çünkü zoru başaramayan kolayı hiç başaramaz. Eğer diyorsan ben ilk vb.net sonra c# sonrada c++ geçerim diyorsan sen bilirsin, ancak dediğim gibi syntax ve algoritmada zorluklar yaşarsın.

Eğer c++ ilk başta öğrenirsen c# ve vb.net mantığını zaten çözmüş olursun. Seçim senin!!

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var cheat enginede oynadığım oyundaki iyenin sayısal değerini nasıl bulacam.Mesala metin2 de zırh 11999 ben zırhın 11999 olduğunu nasıl bulacam.Başka oyunda iyenin kodunu bulmam lazım bunun gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...