Hile kodlamayı öğrenmek için bir konu başlığı açılsa nasıl olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostlar merhaba. Son zamanlarda oyunlarda hile yapma konusuna kafamı çok fazla taktım. Araştırmalar yaptım videolar izledim lakin detaylı ve günümüze yakın bir bilgiye ulaşamadım. Memory de biraz araştırma yaptım fakat detaylı bir konu da bulamadım. Burada gerçekten çok iyi coderlar var. Eminim ki benim gibi bir çok dostum da bu konu hakkında bir başlangıç yapmak istiyordur. Üstatlar bildiklerini bizimle paylaşsa, yol gösterse, kaynak vb. şeyler paylaşsa bu konuda kafa yormak isteyenlere umut ışığı olsalar. Bilgi paylaştıkça çoğalan bir hazinedir demiş atalarımız. Yöneticiler bir konu başlığı açsa bilgilerini aktarsa biz de bu konu başlığı altında bilgilensek sizce de güzel olmaz mı?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende pubg configle uğraşıcam yarın bu konu hakkında code yazma vs bakıcam birbirimize destek olursa da çok iyi olur.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eger bilen biri varsa bende cok ogrenmek
istiyorum, c# da yaziliyor bildigim kadari ile ama

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
evet mantıklı , öncülerimiz olsalar güzel olur

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Güzel bir öğretici veya yardım eden olursa benide etiketleyin bende öğrenmek istiyorum

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
C++ dilini bilmen gerekiyor öncelikle.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kodlama eğitimi veren biri olsa canlı dersler yapılsa ücretsiz ya da cüzi miktar ücretle baya katılım olur gibime geliyor yönetime bunu öneri olarak iletsek mi acaba ?

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
C++ dilini bilmen gerekiyor öncelikle.
Dostum işte bu işin ehli olanlar ögretici videolar çekse detaylıca anlatsa ne biliyim bir oyuna hile kodlarken video çekse mesela anlatsa tek tek kafasına yatan insan da 0 dan başlayıp ilerlese bence çok güzel olur. Yoksa nette de araştırdın mı c++ bilmen gerektiği yazıyor.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kodlama eğitimi veren biri olsa canlı dersler yapılsa ücretsiz ya da cüzi miktar ücretle baya katılım olur gibime geliyor yönetime bunu öneri olarak iletsek mi acaba ?
Dediğim gibi bence konu başlığı açılsa çok güzel olur. O başlık altında herkes bildiklerini paylaşsa anlatsa herkes bir şeyler kapsa çok güzel olur. Mesela birisi bir oyun için hazır kod paylaşıyor altına not düşüyor. Bu işlerden anlamayan bulaşmasın, yek yapmanız gereken buildlemek vb. Gibi. Neden detaylıca anlatmıyorlar mesela bu kodlar ne işe yarar nasıl buildlenir diye. Çogu hile postunun yorumlarında "nasıl çalıştıracağız" yorumu var.

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam kimse kimseye böyle bir eğitim vermez bu işten para kazananlar var eğitim vererek

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dediğim gibi bence konu başlığı açılsa çok güzel olur. O başlık altında herkes bildiklerini paylaşsa anlatsa herkes bir şeyler kapsa çok güzel olur. Mesela birisi bir oyun için hazır kod paylaşıyor altına not düşüyor. Bu işlerden anlamayan bulaşmasın, yek yapmanız gereken buildlemek vb. Gibi. Neden detaylıca anlatmıyorlar mesela bu kodlar ne işe yarar nasıl buildlenir diye. Çogu hile postunun yorumlarında "nasıl çalıştıracağız" yorumu var.
Katiliyorum hileyle ilgili bir konu görüyorum giriyorum sadece kodlar var nasıl kullanılacağı anlatılmamış çıkıyorum başka konuya bakıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
detaylı anlatım yapan biri olsa dediğin gibi gerçekten mükemmel olur

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mantıklı birşey öğreten biri olursa çok güzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aslında hile kodlamayı değil bence yazılım dilini bilsen gerisi çorap söküğü gibi gelir sonuçta açık kodla yayınlanmış hileler varya inceleyerek mesela bakarsın a bu bu işe yarıyor gibi

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka bilen varsa öğretebilir mi gibisinden kolay bir şey değil yotubea c++ kodlaama videoları felan var ordan basla

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kolay kolay kimse detaylıca birşey paylaşmaz ama c++ veya c# youtubeden idare eder şekilde anlatımları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...