Hile kodlamayı öğrenmek için bir konu başlığı açılsa nasıl olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostlar merhaba. Son zamanlarda oyunlarda hile yapma konusuna kafamı çok fazla taktım. Araştırmalar yaptım videolar izledim lakin detaylı ve günümüze yakın bir bilgiye ulaşamadım. Memory de biraz araştırma yaptım fakat detaylı bir konu da bulamadım. Burada gerçekten çok iyi coderlar var. Eminim ki benim gibi bir çok dostum da bu konu hakkında bir başlangıç yapmak istiyordur. Üstatlar bildiklerini bizimle paylaşsa, yol gösterse, kaynak vb. şeyler paylaşsa bu konuda kafa yormak isteyenlere umut ışığı olsalar. Bilgi paylaştıkça çoğalan bir hazinedir demiş atalarımız. Yöneticiler bir konu başlığı açsa bilgilerini aktarsa biz de bu konu başlığı altında bilgilensek sizce de güzel olmaz mı?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
çok güzel olur bence kodlama dilini bilmekle hile kodlanmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kolay kolay kimse detaylıca birşey paylaşmaz ama c++ veya c# youtubeden idare eder şekilde anlatımları var
Peki YT kanal ismi varmı
bılem varsa banada ogretebılırmı cok ıstıyorumda ogenmek

evet mantıklı , öncülerimiz olsalar güze

bılem varsa banada ogretebılırmı cok ıstıyorumda ogenmek
Youtube de Bazı Kullanıcılar C# eğitimi veriyor az çok da Olsa işine yarar Ama İlk Öncelikle C++ dilini bilmen gerek

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
If anyone knows, I'm learning a lot.
I want it, it is written in c# as far as I know but

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Eğitim amaçlı birçok kullanıcının paylaşımı var fakat bazılarının devamı gelmedi. Şuanda böyle bir plan yok. Ama bilgili olan başka arkadaşlarımız var ise eğitim amaçlı paylaşımlarını yapabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...