Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Dostum işte bu işin ehli olanlar ögretici videolar çekse detaylıca anlatsa ne biliyim bir oyuna hile kodlarken video çekse mesela anlatsa tek tek kafasına yatan insan da 0 dan başlayıp ilerlese bence çok güzel olur. Yoksa nette de araştırdın mı c++ bilmen gerektiği yazıyor.C++ dilini bilmen gerekiyor öncelikle.
Dediğim gibi bence konu başlığı açılsa çok güzel olur. O başlık altında herkes bildiklerini paylaşsa anlatsa herkes bir şeyler kapsa çok güzel olur. Mesela birisi bir oyun için hazır kod paylaşıyor altına not düşüyor. Bu işlerden anlamayan bulaşmasın, yek yapmanız gereken buildlemek vb. Gibi. Neden detaylıca anlatmıyorlar mesela bu kodlar ne işe yarar nasıl buildlenir diye. Çogu hile postunun yorumlarında "nasıl çalıştıracağız" yorumu var.Kodlama eğitimi veren biri olsa canlı dersler yapılsa ücretsiz ya da cüzi miktar ücretle baya katılım olur gibime geliyor yönetime bunu öneri olarak iletsek mi acaba ?
Katiliyorum hileyle ilgili bir konu görüyorum giriyorum sadece kodlar var nasıl kullanılacağı anlatılmamış çıkıyorum başka konuya bakıyorumDediğim gibi bence konu başlığı açılsa çok güzel olur. O başlık altında herkes bildiklerini paylaşsa anlatsa herkes bir şeyler kapsa çok güzel olur. Mesela birisi bir oyun için hazır kod paylaşıyor altına not düşüyor. Bu işlerden anlamayan bulaşmasın, yek yapmanız gereken buildlemek vb. Gibi. Neden detaylıca anlatmıyorlar mesela bu kodlar ne işe yarar nasıl buildlenir diye. Çogu hile postunun yorumlarında "nasıl çalıştıracağız" yorumu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?