Hile konularına beğeni şartı getirilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Merhabalar sayın forum üyeleri ve yönetici arkadaşlar!

Ben genelde PUBG için konu ve hile paylaşımı yapıyorum diğer hile konularında sistem nasıl bilmiyorum. Hile konularındaki (indirme bağlantıları) bazı hilelerde üye rütbesi gerekiyor kullanılması için sanırım. Ben ve benim gibi bir karşılık beklemeden tabii ki kullandığımız hile dosyalarını paylaşmayı seviyoruz ve ben bundan mutlu oluyorum.

Önerim; Hile ve Tool vs. paylaşımlarda indirme bağlantısı gizli kalmalıdır. Tamam ziyaretçilere kısıtlı bundan bahsetmiyorum. Konuya gören ve indirmek isteyen kim olursa olsun. Beğeni özelliği şart koşulup indirme bağlantısına erişim sonrasında olmalıdır. Böylelikle konu sahiplerinin tepki puanının artması insana hediye gibi gelir ve bunda herhangi bir sakınca görmüyorum. Umarım olumlu karşılarsınız. Cevaplarınızı bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Aşırı Haklı Konu Emeği Verilmiş Gibi Birşeyde Olur Hem :D

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
@AenR Zor ya herkesi reportlamak sende haklısın tamam (hile ile işi olmayanlar 1 yorum için teşekkür mesajı atıyorlar buna lafım, sözüm yok yanlış anlaşılmasın)bende onlara teşekkür ediyorum..
Hile kullanmayıp gelenler var birde ne derler tamamen Spam hile çalışmıyor, Hile banliyor,ne işe yarar ya bazen çok gülüyorum bilerek mi yapıyorlar konu açıklamasında yazıyor Android diye (Android çalışır mı?) Bunun önüne geçilmez bence banlansalar ceza alsalar tekrar gelirler. Ancak; herhangi bir forum içerisinde üye grupları olmayacak o taktirde boş mesaj yazmazlar ama o zamanda forumun bir anlamı kalmaz ne diyeyim kurucu,yetkili arkadaşlar kolay gele
tamamen haklısınız tüm denebilecek şeyleri demişsiniz

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Baya İyi Mantık Ama Yapmazlar Heralde Site İyi Zaten Uğraşcaklarını Sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
herkes kullanmasın siteye önem verenler kullansın demek istiyor sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...