hile kulanan bir ekip arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ne diyeyim vurdugum için memnun oldum :)
Post automatically merged:

nick ney eklerim
vur kral oyun bu sonuçta hepimiz birbirimizi vuruyoruz ben kendi arkadaşlarımıda vurduğum bile oldu öyle ki eski ekibim çıktı karşıma miramarda onlarıda vurdum vuran ekip nicki aynı vurulan ekip nicki aynı :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Eğlence sonuçta knk ne önemi var . bi oyun sen vurursun sonra onlar amaç eğlence değil mi zaten :D
Aynen öyle usta oyun sonuçta ama bazı artislerde yok değil en çok bana rütbe havasını kasan bir kız vardı oyunda bana denk geldi onu ve ekibini yok ettim ya o bana yetti ama oyunun sonunda ban yedim 10 dakikalığına :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bildirsinler kardeşim ben komple ban yemeye bile razıydım öyle gözüm karardı oyun bu sonuçta neyin artisliğini yapıyon yani o taç 5 di ben elmas 2 idim rütben kadar konuş git takımdan deyince şartel attı bende :D
ya ben ban yedım car actım direk ban yedı car

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeş pubg mobilede hileye güvenme çünkü ben 3 ay ban yedim üstelik antiban olmasına ragmen

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bildirsinler kardeşim ben komple ban yemeye bile razıydım öyle gözüm karardı oyun bu sonuçta neyin artisliğini yapıyon yani o taç 5 di ben elmas 2 idim rütben kadar konuş git takımdan deyince şartel attı bende :D
:D kız işte napıcaksın bütün kızlar aynıdır. kadın milleti sonuçta :) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...