Onaylı Üye
Burda ki hileler antiban falan korumuyor eskiden burdaki hile en güvenlir 1. yada 2. hile idi şimdi öyle değil artık paralı hile ile ciddi düşünüyorum bir çay içiçem onla karşılıklı 
Burda ki hileler antiban falan korumuyor eskiden burdaki hile en güvenlir 1. yada 2. hile idi şimdi öyle değil artık paralı hile ile ciddi düşünüyorum bir çay içiçem onla karşılıklı![]()
yok aynı değil valla ben bir kız arkadaşım vardı kız tam sat komandosuydu bana artislik yapan keko gibi değildi san martinde bootcampde az çıkarmadı bizi şimdi bu artislik yapan keko insan ise diğer sat komandosu ne pekikız işte napıcaksın bütün kızlar aynıdır. kadın milleti sonuçta
![]()
![]()
Kardeş MH Forumu sağlam ve kaliteli bir iş yapıyor bence. o paralı hilelerde bir süreden sonra oyunun çöküşüne neden oluyor . bence MH çok mükemmel bir yol izliyor hilelerin daima güncel olması oyun için ciddi bir tehlike saçar. MH nin son günlerde getirmiş olduğu Üye gruplarıyla da herkesin hileleri kullanamaması da iyi oldu çünkü hem oyunun tadı kaçar hemde hilelerin daima güncellenmeye ihtiyacı olur.Burda ki hileler antiban falan korumuyor eskiden burdaki hile en güvenlir 1. yada 2. hile idi şimdi öyle değil artık paralı hile ile ciddi düşünüyorum bir çay içiçem onla karşılıklı![]()
ahhahahyok aynı değil valla ben bir kız arkadaşım vardı kız tam sat komandosuydu bana artislik yapan keko gibi değildi san martinde bootcampde az çıkarmadı bizi şimdi bu artislik yapan keko insan ise diğer sat komandosu ne peki![]()
aynnen knk bazıları öle yayok aynı değil valla ben bir kız arkadaşım vardı kız tam sat komandosuydu bana artislik yapan keko gibi değildi san martinde bootcampde az çıkarmadı bizi şimdi bu artislik yapan keko insan ise diğer sat komandosu ne peki![]()
bende bu sitenin çalışmalarından memnumun özellikle üye statü koymaları çok güzel lakin şu son zamanlarda hile ban konusunda biraz iyi olunabilirdi ban yeme durumu biraz taç veya as seviyesinde olsaydı daha iyi olurdu ama altın 1 dedimi yada hiç hile açmadan ban yeme durumu can sıkıyorKardeş MH Forumu sağlam ve kaliteli bir iş yapıyor bence. o paralı hilelerde bir süreden sonra oyunun çöküşüne neden oluyor . bence MH çok mükemmel bir yol izliyor hilelerin daima güncel olması oyun için ciddi bir tehlike saçar. MH nin son günlerde getirmiş olduğu Üye gruplarıyla da herkesin hileleri kullanamaması da iyi oldu çünkü hem oyunun tadı kaçar hemde hilelerin daima güncellenmeye ihtiyacı olur.
[/QUOTE
Oda işte Pubg yöneticilerinin iyi takibine bakıyorbende bu sitenin çalışmalarından memnumun özellikle üye statü koymaları çok güzel lakin şu son zamanlarda hile ban konusunda biraz iyi olunabilirdi ban yeme durumu biraz taç veya as seviyesinde olsaydı daha iyi olurdu ama altın 1 dedimi yada hiç hile açmadan ban yeme durumu can sıkıyor
Yok be hepsi aynı değil bu kekoyu arkadaşımla bir tutamam çünkü arkadaşıma hakaret olur bunu benden istemeahhahahistisnalar kaideyi bozmaz
![]()
PUBG yöneticilerinde biraz anormallik var bir adam tanıyorum adam 0 hile galibiyet sayısı ve kill oranı fazla ve çocuğu gözümün önünde ban yedi ve önümde hilesiz 17 kill aldı bu hile kullanıyordur diye ban ve bu youtuber tayfasını niye banlamıyorlar yüzde90 hile kullanıyorlar ve onlara hiçbir şey yokOda işte Pubg yöneticilerinin iyi takibine bakıyorÇalışan kazanır knk . MH isterse adamların hiç banlayamacağı bir hile organize edebilirler. ama gördüğün gibi sadece pubg değil onlarca oyun için hile yapıyor adamlar buna rağmen çok başarılılar. Forum takibi hile takibi kendi sosyal hayatları bence gayet başarılılar . Saygılar
Biraz da torpil dönüyor işte.Yok be hepsi aynı değil bu kekoyu arkadaşımla bir tutamam çünkü arkadaşıma hakaret olur bunu benden isteme
Post automatically merged:
PUBG yöneticilerinde biraz anormallik var bir adam tanıyorum adam 0 hile galibiyet sayısı ve kill oranı fazla ve çocuğu gözümün önünde ban yedi ve önümde hilesiz 17 kill aldı bu hile kullanıyordur diye ban ve bu youtuber tayfasını niye banlamıyorlar yüzde90 hile kullanıyorlar ve onlara hiçbir şey yok
Birde ses kasıyorum 300 400 metreden adamı direk görüyorya tilt oluyorum vede aynı hassasiyeti yaptım aynı mouse ve kulaklığı kullandım youtuberın biri ile benim atışım ağrı dağına çıkıyor adamın aimi kafasını kafasını deliyorBiraz da torpil dönüyor işte.![]()
diyebileceğim bir şey yokBirde ses kasıyorum 300 400 metreden adamı direk görüyorya tilt oluyorum vede aynı hassasiyeti yaptım aynı mouse ve kulaklığı kullandım youtuberın biri ile benim atışım ağrı dağına çıkıyor adamın aimi kafasını kafasını deliyor
Kanka Bende MH seviyorum benim bir hesabımı fatih olmama vesile oldular benim demek istediğim hileleriyle biz güçlü olursak sitenin adı ve namı daha büyür zaten büyükte özellikle şu arapların oyundan yok olmasını istiyorum bu savaşı onlar başlattılardiyebileceğim bir şey yokama MH ye laf kondurmam
Youtuberler pubgun yayılmasında rol oynadıkları için genellikle onlar hakkına işlem yapmıyorlar .
ahha araplar he iyimişKanka Bende MH seviyorum benim bir hesabımı fatih olmama vesile oldular benim demek istediğim hileleriyle biz güçlü olursak sitenin adı ve namı daha büyür zaten büyükte özellikle şu arapların oyundan yok olmasını istiyorum bu savaşı onlar başlattılar![]()
slmYok be hepsi aynı değil bu kekoyu arkadaşımla bir tutamam çünkü arkadaşıma hakaret olur bunu benden isteme
Post automatically merged:
PUBG yöneticilerinde biraz anormallik var bir adam tanıyorum adam 0 hile galibiyet sayısı ve kill oranı fazla ve çocuğu gözümün önünde ban yedi ve önümde hilesiz 17 kill aldı bu hile kullanıyordur diye ban ve bu youtuber tayfasını niye banlamıyorlar yüzde90 hile kullanıyorlar ve onlara hiçbir şey yok
Biz kazandık zaten onlar tokatlanmaya doymuyor ben kaç defa uçan kaçan aim kullanan arapları tokatlayıp git kumda oyna deyip lobiye göndermişliği ve aim kesinlikle kullanmam tek prensibim sadece wallhackahha araplar he iyimişama savaşı kazanan bizler olucaz
![]()
aynn knk bazı hıleler belli edıyor bıde banlanmıyoır