Hile Kullan Para Kazan [CS GO ile Para Kazan]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynı sistemi Lol'de uyguluyorum 10 tlye unrank hesap alıp 2 günde plat-dia eloya çıkarıp 60-70 tlye hemen satmaya çalışıyorum ama hesaplar elinde kalınca hemen banlanıyor sıkıntı oluyor eğer 100 tl gibi bir sermayeniz varsa auto level kasma botu satın alıp hesapları 2 güne 30'a kasıp da unrank hesap şeklinde satabiliyorsunuz bu da benim tavsiyem eline sağlık :)

Tumeen0
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
gayet guzel fıkır ama ne yaparsan yap free hıle kullandıgımız ıcın ban atıyorlar ornegın memoryhackerın bı sıstemı olsa şu kadar yorumdan sonra vıp hıle gıbı paralılarla kıyaslıcak kadar ıyı olsa hem memory kazanır hem bız kazanırız

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hile ile hesap kasıp sonra satmak mı ? bu işi zaten yapanlar var ve desteklemiyorum.

Tumeen0
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bu arada steam hesabı acan botlar var gırıp 2 saat ad kulanıcı ad yazmanıza gerek kalmıyor 1 tıkla ısını halledıyorsun ama lınk paylasmak yasak mı degıl mı bılmıyorum o yuzden paylasmıyorumö

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Uzun İş ama yapmaya degebılır mebla guzel bır mıktar elıne saglık yararlı

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Şu owerwatch olmasa ne para kazanılır demi inş onun bi çözümünü bulurlar ya

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
baya mantıklıu la demiyecem hazır eve tıkılıp kaldık deniyem bakam

Üye
10 HİZMET YILI
BOŞ YORUM YAPMAYALIM KONUDA ZOR İŞ OLDUĞUNU BELİRTTİM VE BAN YEMENİZ SİZE BAĞLI NE BEKLİYORSUNUZ OYUN OYNAYIP MİLYARDER OLMAYI MI?

Not: Sitede herhangi bir yetkim yok işinize yarayacak konuları paylaşmaya çalışıyorum denendi işe yarıyor daha önce konu açıldıysa bulamadım:

:yazı:

Arkadaşlar daha önce buna benzer bir konu açılmıştı pubg için ben daha önce denediğim ve daha kazançlı olduğunu düşündüğüm bir yöntemi anlatacağım.
Baştan söyliyeyim kendinizi geliştirip daha çok paralar kazanabilirsiniz bu konularda amelelik yapmak pek mantıklı değil direk yüksek kazançlar sağlayabilirsiniz sadece kendinizi geliştirin ama yok ben uğraşamam diyorsanız konuya geçelim.

:kullan:
Sistem = Hesap Geliştirip Satacağız.

10 Adet free cs hesap açıyoruz.
Kendimize farklı farklı hile kullanan ama belli etmeyen takım arkadaşları buluyoruz hep aynı kişilerle girer ve takımdan birisi ban yerse sizde yiyebilirsiniz.
Hesap seçkin hesap olana kadar kasıyorsunuz biri beklemedeyken diğerine geçip kasıyorsunuz.
Seçkin hesap olunca instagram olur başka siteler olur hesapları 40-50 tl den satıyorsunuz 10x40 = 400tl cepte.

Not: Bunlarla uğraşmak yerine;
affiliate sistemi
instagram affiliate sistemi
reklamcılık
video editörlüğü
foto editörlüğü
yazarlık
site kurma
mobil uygulama yapma
vb. işlerle uğraşabilirsiniz.
Teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
mantıklı geliyor ama ban a dikkat etmek lazım çok sıkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...