Öneri İçin Teşekkür Ederim Ama Kapalı Yanigüvenlik duvarlarının kapalı olduğuna dikkat et
Tekrardan Bir Baktımda Evet Kapatmadığım Varmış Çok Teşekkür Ederim iyi Forumlar İyi Günlergüvenlik duvarlarının kapalı olduğuna dikkat et
herhangi bir anti virüs programın varsa ondan da olabilirÖneri İçin Teşekkür Ederim Ama Kapalı Yani
Post automatically merged:
Tekrardan Bir Baktımda Evet Kapatmadığım Varmış Çok Teşekkür Ederim iyi Forumlar İyi Günler![]()
Antivirüs Programını kapatmayı dene dostum Eğer olmazsa PM yoluyla ulaş bakalımKonuda'da Belirttiğim Gibi Program Hata Veriyor Ve Kullanamıyorum Açılmıyor Verdiği Hatada da Ektedir
:Thread Stopping : 13864
temp dosyaları çöp dosyaların olduğu yer değil mi?temp dosyaarını silmeyi dene
evettemp dosyaları çöp dosyaların olduğu yer değil mi?
o dosyayı silmenin çözüme bi etkisi olmaz o halde
konu başlıkları hepsi büyük harf içermesi yasaktır.Konuda'da Belirttiğim Gibi Program Hata Veriyor Ve Kullanamıyorum Açılmıyor Verdiği Hatada da Ektedir
:Thread Stopping : 13864
başlat kısmına çalıştır diyerek oraya %temp% komutunu yazarak giriniz daha sonra önünüze çıkan dosyaya ctrl+a yaparak hepsini seçenek içine alınız delete ile siliniz izin verilmeyen dosyaları atlayınız temp dosayasını böylelikle silebilirsinizo dosyayı silmenin çözüme bi etkisi olmaz o halde