Hile kullanmak için istenen üye grupları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Üye
2 HİZMET YILI
Uzun süredir bir forum kullanıcısı olarak hile kullanabilmek için rütbe sistemi şartları çok ağır, kolay değiller. Sadece hile kullanmak için süper üye olma gereksinimi aşırı derecede saçma. Bence sonuç olarak burada 600 mesaj sahibi olmak için günlerce aylarca uğraşmak yerine en fazla 1 hafta fazla mesai yaparak istediği hileyi alabilir duruma gelecektir insanlar.

Burada kesinlikle beni yanlış anlamayın. Hileyi yazan da forumun yetkilileri de kesinlikle emeğinin karşılığını almasın demiyorum ama burada bunun için harcayacak o kadar uzun vaktim yok. Bu arada banlarız vs. gibi şeylerle gelmeyin. Bilmem kaç yıldır bu foruma üyeyim. Ben birkaç saat önce attığım bir tane mesaj spam sebebiyle kaldırıldı, spam yapacak olsam bunca senedir yaparım zaten ve açık konuşayım: Günde birkaç saat oynayacağım bir oyun için bir sitenin beni yasaklaması da umurumda değil.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba,
MemoryHackers ekibi olarak sizlere en iyi hileleri ücretsiz olarak sunmaya çalışıyoruz. En çok önem verdiğimiz konulardan biri kullanıcılarımızın güvenidir. Hileler yapılırken ve yapıldıktan sonra, oyunların hile tespit ekipleri tarafından yakalanmamaları için özen gösterilir. Hilelere yorum kısıtlaması koyarken amacımız, hile kullanıcılarını uğraştırmak değil, kötü amaçlı/art niyetli kullanıcıların hilelere ulaşmasını engellemek ve tespit edilebilirliği minimuma indirmektir. Silinen mesajlarınız için her zaman neden silindiğine dair bildirim alırsınız. Yanlış olduğunu düşündüğünüz bir moderasyon işlemini tekrar incelenmesi için raporlayabilirsiniz.

Görüş ve Önerileriniz İçin: https://memoryhackers.org/forums/gorusleriniz-ve-onerileriniz.10/

Üye
2 HİZMET YILI
hileler dehşet hocam elinize sağlık 50 yorumu doldurmaya çalışıyoruz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hileler dehşet hocam elinize sağlık 50 yorumu doldurmaya çalışıyoruz
beya güzel hileler var evet ama arkadaşda haksız sayılmaz ark niyetli biri de olsa yinede uğraşır rank kasabilir sitede aktiflik önemli tabi ama daha basit yapılabilirmiş demek istiyorum iyi günler.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam hileleri ücretli olsun isterseniz ama böyle yorum kasmak bana çok saçma geliyor tek seferlik üyelik ücreti falan alın veya iki sistem aynı anda olsun isteyen yorum kassın aynı sistem isteyen bassın barayı alsın üyeliğini

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
demişsin ya 1 hafta fazla mesai yaparım diye heh bizimkide o misal 1 hafta fazladan siteye bakar parayı cepte tutarım daha iyi

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
daha hızlı detect olmasın diye yapıyorlar rahatsızsan dediğin gibi 1 hafta daha mesai yapabilirsin

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
o durumda herkes kullanır ve dedect olur herkes ban yer sitenin de kalitesi düşer bence daha da arttırılmalı hatta

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Verilen emeğe karşı istenen mesaj sayıları bence ideal. Benim gözüme çarpan tek sorun herhangi bir konu açtığımızda konu okunmadan altına sadece mesaj sayısı için yazılan şeyler. Aradığımız yardımı bulamıyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Çok iyi bir sistem 50 mesaj ile hem siteyi aktif halde tutuyoruz hemde hileler fişek gibi çalışıyor ellerine kollarına sağlık

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence yorumlar çok fazla hile içim çok fazla yoruma ihtiyacımız var

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Benim görüşüm suanki üye grubu ideal ama diger farklı yönde olursa mesela onaylı üye 150 mesajdan ibaret olursa sitede aktiflik azalık şuan bile aktiflik varsa üye grupları herkes için ideal oldugu icin

Üye
2 HİZMET YILI
beya güzel hileler var evet ama arkadaşda haksız sayılmaz ark niyetli biri de olsa yinede uğraşır rank kasabilir sitede aktiflik önemli tabi ama daha basit yapılabilirmiş demek istiyorum iyi günler.
haklısınız hocam o konuda çok art niyet kullanmaya açık maalesef

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kullanıcılar mesaj konusundan niye bu kadar rahatsız onu anlamıyorum, oyununu oynarken veyahut video izlerken saatte bir gelip kademe sınırına göre mesaj at forumda aktif ol ve geri çık. Onaylı üyeden uzman üyeye çıkmam sadece 1 günümü aldı, vaktinizi iyi ayarlarsanız gayette kolay. 1 Haftada bile süper üye olunabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
bence gayet makul ve mantıklı bir düzeyde

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum şöyle düşünebilirsin belki aylık onlarca dolar olan hilelere zamanını ayırarak bedavaya erişiyorsun bundan şikayetci olmamak lazım.

very strong
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence satin alsak üyelik verilse daha iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bende öyle düşünüyordumda daha sonra dedim ki forumda insanlar daha fazla zaman geçirdikçe daha fazla ait hissedip hilenin korunmasına katkısa bulunuyorlar aslında

Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Amaç burda zaten hilelere para vermeden ulaşmak dostum zaten burda herkese verseler hileyi 2 saate bütün hileler detected olur dostum.